İŞTE KANITLAR: YORUM SİZİN

İşte, sitemizden izinsiz alınan yazılara dair iddialarımıza kanıt olacak belgeler…

Bu konuda uyarılarımıza kulak tıkayıp hak iddia edenlere belgeleri sunuyoruz. Yorum siz okuyucularımıza ait:

VARAN 1: Muzaffer Sarıkaya Haberi

Bizden alındığını iddia ettiğimiz haberin aslı bizim yayınladığımız şekilde olandır. yalihuyuk.net sitesinin iddia ettiği gibi haberin aslı Gündem42 sitesi değildir! Zira o sitede bu haber yoktur. Ancak bu haber SeydişehirGündem sitesinde bizde yayınlanan haberle nüans farkı olacak şekilde yayındadır. Resimlerde de görüleceği üzere yalihuyuk.net sitesinin haberi, SeydisehirGündem ile degil bizimki ile büyük benzerlikler göstermektedir. Noktalama işaretleri herşeyi anlatmaktadır. Lütfen dikkat ediniz. Diğer bir hususta resim boyutudur. Bu resim, alındığı iddia edilen sitedeki boyutta değil, sitemizdeki boyutundadır. YANİ BU HABERİN KAYNAĞI YALIHUYUK.COM sitesidir! İddia edildiği haber başka bir yerden değil, sitemizden alınmıştır:

     

(Resimleri tıklayarak büyük halde görebilirsiniz.)

VARAN 2: Künye (Disclaimer)

Bir insanın kimliği ne ise bir sitenin de künyesi odur dedik. Bu künye çalma işlemi! gerçekten bir site adına yaşanabilecek en düşük seviye. Neredeyse site sahibi kısmında adlarımızı silmeyi unutsalar, kendi sitelerinde bizim adımız  yer alacak. Savunacakları tarafı yok bunun. İşte yorumsuz kanıtları:

(Resimleri tıklayarak büyük halde görebilirsiniz.)

Evet sevgili okurlarımız, yorum sizin. Amacımız asla tartışma yaratmak olmadı. Asla polemik konusu olmak istemedik. Ama asla da emeğimizin çalınmasına müsamaha gösteremezdik. Madem bizden bazı hizmetleri başka tarafa taşıyıp Yalıhüyük adına hizmet ettiklerini iddia ediyorlar, sorarız biz kime hizmet ediyoruz? İkinci bir siteye yada ikinci bir derneğe tahammülü olmayanlar, bu şekilde nasıl hizmet ettiklerini iddia edebiliyorlar ki? Kendileri gibi düşünmeyenlere nasıl "posta koymak" kelimesini kullanabiliyorlar ki?

Bütün bu yaşanan olaylardan sonra artık tarafız. Haklının, doğrunun tarafıyız. Bu bir şahıs da olsa, dernek de olsa, Belediye Başkanı da olsa tarafız. Kim haklı ise oradayız. Haklının kim olduğunu anlamak ise insan hak ve özgürlüklerine sonuna kadar saygılı, tarafsız ve özgürlükçü bir platformla mümkündür. Biz, yıllardır yaşanan ve diyalog eksikliklerinden kaynaklanan sorunların bu şekilde çözümlenebileceğini biliyoruz. Kaliteli fikir paylaşım ortamları, fikirleri çatıştırmaz, aksine mesafeleri daraltır, yanlış anlamaları ve önyargıları ortadan kaldırır.

Bu anlayışla yayınlarımız, sizlerden gelen katılım ve katkılarla büyüyerek devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İŞTE KANITLAR: YORUM SİZİN

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!