Türkiye’nin başbelası terör

Gün olmuyor ki haber bültenlerinde teröre verdiğimiz şehitlerimizin cenazelerini görmeyelim ağlayan analar ağıt yakan nineler bacılar, öfkesini bas bas bağıran kadeşler. İnsanın yüreğini yakıyor…

Derler ya hani ateş düştüğü yeri yakar.Hayır! ateş düştüğü yeri değil tüm ülkeyi tüm ülke vatandaşını yakıyor artık.

PKK Terör örgütünün 23 yıldır verdiğ zararlar can kayıpları ile sınırlı kalmadığı gibi ekonomik açıdanda Türkiyeye büyük kayıplar verdirmiştir.

Terör 23 yılda 4578 askerimizi ,476 polisimizi ,1389 köy korucumuzu ve 6376 vatandaşımızı (her guruptan memur,işçi,esnaf,çiftçi vs.)olmak üzere toplam 12.819 insanımızı şehit etti.

10585 asker,3388 polis,1995 köy korucusu ve 11606 masum vatandaşımız saldırılarda yaralandı.Bir çoğu uzuvlarını kaybettiler,gazi oldular.

Durun daha bitmedi bu terör belasının Ülkemize verdiği zararlar!

23 yıllık PKK terör saldırıları sonucu ,Türk devleti 420 Milyar YTL (420 Katrilyon) ekonomik kayba uğradı. Bu rakam 85 yıllık Cumhuriyet  döneminde devletimizin toplam iç ve dış borcundan daha fazladır.

Terör için harcamak zorunda kalmasaydık bu paraları 23 yılda yatırım yapsaydık ;5 Milyon insanımızı istihdam edebilecek, güçlü bir ekonomiye sahip olmuş olacaktık.

Bu cennet vatana kasdeden dahili ve harici mihrakların bu ülke üzerinde oynadıkları oyunlar bir bir gün yüzüne çıkmıştır.46 yıldır AB diye çırpınıp durduğumuz ve bu Avrupa birliği ülkelerinin terör örgütü PKK ya destek verdiği yardım ve yataklık yaptığını duymuyormuyuz? Büyüklerimiz söylemiyormu?

Stratejik bir coğrafyada olan Ülkemizin üzerinde oynanan oyunları bozmalıyız.Türkiye olarak AB  sevdasından vazgeçip TÜRK’ün TÜRK’ten başka dostu olmadığı gerçeğini kabul etmeli ve bu Ülkenin vatandaşı,bireyi olarak bir birimize kenetlenmek zorunda olduğumuzu unutmamalıyız.

Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Türkiye’nin başbelası terör

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!