Yardım eli bekliyorlar

featured

Seydişehir’de yaşayan ve menenjit hastalığından dolayı duyma yeteneğini kaybeden 38 yaşındaki Fatma Belören, tedavisi için istenen 45 bin YTL ‘den dolayı perişan vaziyette yardım eli bekliyor…

11 yaşındayken yakalandığı menenjit hastalığı sonunda duyma yeteneğini kaybeden ve  7 yıldır acılar içinde yaşayan Fatma Belören, ailesinin kendisini Konya ve Ankara’daki hastanelere  imkanları ölçüsünde götürdüklerini fakat sonuç alamadıklarını ifade etti.

İçinde bulundukları yaşam koşullarını zor anlatan Fatma Belören şöyle konuştu: “İlaçlarla yaşadım, sonra beyim Mustafa (40)  ile evlendim. Hayatın zorluklarını fark etmeyen Şerife Nur (13) ve Mevlit (16) isminde iki çocuğumu büyüttüm, hastalığımdan dolayı onlara fazla umut veremedim, zamanla hastalığım tekrar etti zaten duymuyordum. Beyim Eskişehir’de bir hastaneye götürdü ve tedavim için gerekli olan parayı bulamadık. Hastalığımın çaresi için hayırseverlerden yardım bekliyoruz”dedi.

Fatma Belören, beyinin bir şirkette asgari ücretle çalıştığını kaydederek “Oturduğumuz evin kirasını, elektrik, su faturalarını ödeyemiyoruz. Çocuklarım liseye gidiyorlar, okumak istiyorlar, gelirimiz yeterli olmadığı için zorlanıyoruz. Onların geleceklerine umut vermeliyiz. Kullandığım ilaçlar çok pahalı. Kulaklarımın açılmasını, hastalığımın tedavisini istiyorum.  Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım eli uzatmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yoksul ailenin tedavi ve ameliyatı için ilgilenmek isteyenler 0332 5820831 ve 0538 5911046 telefonlara başvurabilirler.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yardım eli bekliyorlar

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!