Vakıftan öğrencilere yardım

Yalıhüyük İlçesi’nde üniversiteye girmeyi hak kazanan üç öğrenciye, maddi durumlarının zayıf olması münasebeti ile Yalıhüyük  S.Y.D Vakfı’nca maddi yardım veriliyor…

Image

Ö.S.S de sözel bölümünde Türkiye 567.si olarak Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazanan Habibe Çiçek’e 500.00 YTL, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi İktisadî ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Hüseyin Aygün’e 300.00 YTL, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Meslek Yüksem Okulu İşletme bölümünü kazanan Arife Koçer’e 300.00 YTL olmak üzere Vakıf Mütevelli Heyeti’nce maddi destek verileceği belirtiliyor.

Üniversiteye yeni kayıt yaptıran bu öğrencilerin maddi durumlarının zayıf olması dolayısı ile vakıf tarafından bu yardımın yapıldığı kaydedildi. Ödemelerin  birkaç gün içinde yapılacağı belirtildi.

Ayrıca 2007-2008 öğretim yılında Yalıhüyük İlköğretim ve Çok Programlı Lise’de okuyan fakir  öğrencilere  S.Y.D Vakfınca eğitime destek amaçlı 30.000 YTL lik yardımı Mütevelli Heyeti’nce belirlenerek okul öncesi verileceği kaydedildi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Vakıftan öğrencilere yardım

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!