Bayram süresince ölümlü kaza yok

Konya Seydişehir Antalya karayolunda bayram tatili süresince trafik kazalarında ölüm ve yaralanma olaylarının yaşanmaması sevindirdi…

Image

Bayram tatilinde Konya Seydişehir Antalya yolu üzerinde 3 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve aşırı hız yapmamaları taktirde kaza oranlarının daha da düşmesi bekleniyor. Seydişehir Bölge Trafik ekiplerinin yol üzerinde bayram süresince yaptığı uygulamada emniyet kemeri kullanma oranının da  % 80 artış olduğu belirtildi.
 
Bu yıl asfalt kaplama çalışmalarının yapılmaması gözlerden kaçmadı. Sürekli kazaların yaşandığı Çavuş kasabası mevkiindeki bulunan virajın hatalı olması kaza riskini artırıyor. Bu konuyla ilgili olarak da yetkililerin bir an önce çözüm bulması bekleniyor.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bölge Trafik Amiri Özgür Selçuk: “ Vatandaşlarımız trafik işaret ve işaretçilerine uydukları takdir de kaza oranlarımız %90 azalıyor. Aynı zamanda bayram süresince denetimlerimizi de artırdık. Yolda ışıklı seyyar cihazlar, dominant lambalar kullandık. Ekip sayımızı 2 den 4’e çıkardık. Emniyet kemeri uygulamasında  %80 oranında artış olduğunu kurallara uyulduğunu gördük. Bayram süresince bizim bölgemizde toplam 3 maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Bu da sevindirici bir durum” dedi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Bayram süresince ölümlü kaza yok

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!