İlklerin Hocası’ndan bir ilk daha

Sevgili Yalıhüyük halkı… Şimdi siz haklı olarak ilklerin hocası kim diye düşünebilirsiniz. Aslında biraz düşününce aklınıza bir isim gelebilir. Ama ben sizi fazla zorlamadan söyleyeyim: Beytullah Hoca… Şu bizim Beytullah Hoca. Biz ona öğrenciler arasında "ilklerin hocası"deriz. Çünkü geldiği günden beri Yalıhüyük'te yapılan bütün ilklere o imza atmıştır. 

Şimdi de Yalıhüyük'te yaptığı diğer bir ilkten bahsedelim. Şu sergiden yani sadece kendi çabalarıyla oluşturduğu Havacılık Kulübü’nden. Bu bize yaptığı en güzel iyiliklerden biriydi. Bizi birer havacı yaptı sağolsun. Eğer o olmasaydı biz THK'nın bu kadar güzel şeyler yaptığını bilmezdik. Bizim bir sertifikamız olmazdı. En güzeli de başkalarına çok basit gibi görünen uçaklarımız olmazdı. Malesef bir daha böyle havacılık kulübü olmayacak. Yani bizim havacılık kulübü ilk ve son. Ama biz uçak yapmayı bırakmayacağız. Hepimiz evimizde yapıyoruz. İlklerin hocasının da dediği gibi "Havacılık bir tutkudur, kapılmak yürek ister." Hakikaten öyleymiş.İnsan bir kapılınca bir daha bırakmıyor. İkinci dönemde yapmayı çok isterdik ama malesef atölyemiz olmadığı için yapamıyoruz. Ama burdan bize bu fırsatı veren, bize bu güzel duyguyu verebilen, Yalıhüyük'te de böyle şeylerin gerçekleşebileceğini gösteren ilklerin hocasına hem kendi adıma, hem de arkadaşlarım adına milyonlarca kez teşekkür ederim.

İnşallah hocamızın ilklerinin sonu gelmez. Gelmeyecek gibide. Geldiğinden beri Erkan Hoca ile birlikte bir şeyler için çabalıyorlar. Gerçi Erkan hocayı geçen yıl biraz yorduk galiba bu yıl eskisine göre biraz bu olaylara karşı sessiz kalıyor. Ama ben Erkan Hoca’yı biliyorum. O, böyle öğrencisi için bir şey yapmadan duramaz. En kısa zamanda eski halini alır. Biz gerçekten böyle iki güzel öğretmene sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Öyleyiz de zaten, böyle öğretmenler kolay kolay herkese nasip olmaz.

Bu yüzden Yalıhüyük bu iki güzel hocayı her yapacağı ilkte destekle! Eğer destek yerine, köstek olursanız kaybeden onlar değil biz oluruz.

Seher Çetin – Yalıhüyük

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İlklerin Hocası’ndan bir ilk daha

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!