Yalıhüyük’te yarı yıl tatili başladı

featured

İlk ve orta öğretim okullarında yarıyıl tatili bugün başladı…

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İlçemiz Yalıhüyük’te de öğrenciler karnelerini aldılar.

Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okulu’nda yarıyıl tatili münasebeti ile bir program düzenlendi. Programa İlçe Milli Egitim Müdürü İhsan Koç ve öğrenci velileri katıldı. Toplantıda öğrencilere ve velilere hitaben bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç konuşmasında: “2007-2008 öğretim yılının ilk dönemini bitirmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimiz bu dönem içerisindeki çalışmalarının karşılığını karnelerinde göreceklerdir. Bu tatille ders  yorgunluğunu atma fırsatı bulacaklar. Öğrenci velilerimizden ricam da karnesinde kırık notu olan öğrencilerimize kötü davranmamanızdır. Sizlere düşen görev onlara daha yakın olmanız ve zaman ayırmanızdır. İlçemizde bulunan İlköğretim Okulu ve Çok Programlı Lisenin büyük şehirlerdeki okullardan eğitim ve öğretim açısından hiçbir farkı yoktur .Zaten başarı oranımızda iyi durumda” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç konuşmasının son bölümünde ise öğrencilere, tatilde iyi dinlenmelerini ve derslerini tekrar yaparak eksiklerini gidermelerini söyledi.

İlk dönem içerisinde yapılan deneme sınavlarında başarılı olan on bir öğrenciye de İlçe Kaymakamı tarafından gönderilen hediyeler öğrencilere dağıtıldı. İhsan Koç ayrıca Takdir ve Teşekkür belgesi alan öğrencilere belgelerini vererek kutladı.

Program, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te yarı yıl tatili başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!