Yalıhüyük’te Kutlu Doğum Haftası

featured

İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle etkinlikler düzenleyerek faaliyetlerini sürdürüyor…

 

İlçe Müftüsü Öztürk, bu etkinlik çerçevesinde Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’ı makamında ziyaret ederek kitap ve gül hediye etti. Daha sonra resmi daireleri ziyaret ederek konferansa davet eden Müftü Mustafa Öztürk, haftanın önemi ile ilgili olarak şu bilgileri veridi: “Kutlu doğum haftası 1989 yılından bu yana hafta olarak kutlanmaktadır. Bunun amacı ise Peygamber Efendimizi sadece camide değil, cami dışındaki ortamlarda da anlatmaya gayret etmektir. İlçemiz Yalıhüyük’te de bu kutlamalar yapılmakta olup konu ile ilgili olarak Persembe akşamı Belediye Düğün Salonunda konferans ve sinevizyon gösterimi yapılacaktır. Müftülük olarak başta İlçe kaymakamımız Sayın Abdullah Abid Öztoprak olmak üzere resmi daireleri ziyaret ederek Peygamber efendimiz ile ilgili kitap ve gül hediye ediyor ve konferansımıza davet ediyoruz.”dedi.

İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk, konuşmasının son bölümünde ise “Şairin dediği gibi dünya neye sahipse onun vergisidir hep,  medyun (borçlu) ôna cemiyeti, medyun ona ferdi, medyundur o mahsuma bütün bir beşeriyet yarap bizi mahşerde bu ikrar ile haşret”dediği gibi her şeyimizi borçlu olduğumuz Peygamberimizi insanlara en iyi şekilde anlatmanın gayretinde olmalıyız.
 
Bu vesile ile Kutlu Doğum Haftası’nın İlçemize Ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim”  şeklinde konuştu.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Kutlu Doğum Haftası

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!