Fakir aileye evden çık baskısı

featured

Komşumuz Ahırlı ilçesine bağlı Çiftlik köyünde ikamet eden 6 nüfuslu Çetin ailesi, fakirliğin vermiş olduğu sıkıntılar yetmezmiş gibi şimdi de ev sahibi tarafından evden çıkarılmak isteniyor.

Bir ayağı 10 yaşında iken sakat kalan ve o günden bu yanada başkalarının koyunlarına bakarak geçimini sağlayan Mehmet Ali Çetin(42) , eşi ve dört çocuğu ile birlikte ev sahibi tarafından kapının önüne konulmak isteniyor. 

Uzun zamandır kimsenin kendisine iş vermediğini ve çocuklarının bir lokma ekmeğe muhtaç kaldığını dile getiren Çetin,  8. sınıftan terk olan büyük kızını da sırf fakirlikten dolayı okuldan aldığını söyledi. 

Çocukları ile birlikte barındığı evden ev sahibi tarafından çıkarılmak istendiğini dile getiren acılı baba ne yapacağını, kime gideceğini bilmediğini söyledi. 

Evde yiyecek bir kuru ekmeği dahi çoğu zaman bulamadıklarını sözlerine ekleyen Çetin:''  iki ineğim var onlarda olmazsa çocuklarım hepten aç kalacak. Bir ayağım sakat her işe almıyorlar. Tahsilim de yok. Elimden çobanlıktan başka bir iş gelmiyor. Ne olur bize yardımcı olun. Önümüz kış biz, kimin kapısına gidelim, kimden yardım isteyelim bilmiyoruz'' dedi. 

Ev sahibinin ikide bir gelip hakaretler ettiğini ve kendilerini zorla evden çıkarmak istediklerini belirten gözü yaşlı anne Ümmühan Çetin :''Kaderimizle baş başa bırakıldık. Şuracıkta ölsek kimsenin haberi olmayacak. İnsanlık öldümü, yokmu bir hayır sahibi. Biz dört çocukla evsiz barksız ne yaparız '' demekten kendini alıkoyamadı.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Fakir aileye evden çık baskısı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!