Yalıhüyük’te kaza: 2 yaralı

featured

Yalıhüyük-Bozkır yolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı…

Kazanın, Yalıhüyük-Bozkır yolu 2. km Dolaylar Mevkii'nde yol kenarında park halinde bulunan Yalıhüyük doğumlu Mehmet Ali Ç. 'ye ait traktöre, yola aniden çıkan ve Dere Kasabası nüfusuna kayıtlı Ayşe Sevinç. T isimli kadına vurmamak için Bozkır istikametinden gelen Murat D. Yönetimindeki 42 FZ 912 plakalı aracın çarpması sonucu meydana geldiği belirtiliyor.

Kaza sonrası traktörde bulunan Mehmet Ali Ç. ve yolun karşı tarafına geçmek isteyen Ayşe Sevinç T.'nin de yaralandığı kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay yerine gelen Yalıhüyük Jandarması yolun güvenliğini sağlayarak 112 Acil Servisi'ne haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambülâns ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Hastanede yapılan müdahale sonucu Mehmet Ali Ç.'nin kol ve bacağında kırık, başından ise darbe aldığı anlaşılması üzerine yaralının, Konya Meram Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtilirken kırık olan kol ve bacağının alçıya alındığı hayati bir tehlikesinin olmadığı sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer yaralı Ayşe Sevinç T. İse Seydişehir Devlet Hastanesi'nde kolunun alçıya alındığı kaydedildi.

Yalıhüyük Jandarması olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te kaza: 2 yaralı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!