Başkan Özmen göreve başladı

29 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkan adayı olan Celal Özmen, başkanlığı kazanmasının ardından mazbatasını alarak göreve başladı…

Image

Seçim sonrası başkanlık makamında tebrikleri kabul eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, görevde olduğu sürece parti rozetini bir kenara bırakarak bütün Yalıhüyük’ün Başkanı olacağını belirterek, bu anlayışla hizmet edeceğini söyledi.

Seçim sonrası ilk demecini veren Başkan Özmen:  "29 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühü ile başkan seçildim. İlçemize memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Artık seçim bitti. Şimdi Yalıhüyük için birleşme zamanı, birlik ve beraberlik içinde çalışarak Yalıhüyük’e hep beraber hizmet edeceğiz.”dedi.

Yalıhüyük’e hizmet etmenin kutsal olduğunu belirten başkan Özmen: "Ben başkanlık için sadece bu dönem  için aday oldum ve seçildim. Gelecek dönem aday olmayacağım" dedi.

5 yıllık görevimiz süresince. halkımızın da desteği ile güzel hizmetler vereceğiz. Bunun için bilgimiz becerimiz var. İlk olarak İlçemizin öncelikli hizmet alanlarını ele alacağız Yalıhüyüklü hemşerilerimizle birlikte birçok projeye imza atacağız. Buradan bize oy vermiş, vermemiş olan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Yalıhüyük Belediye Başkanlığı yapmış başkanlarımıza da teşekkür ediyor, ebediyete intikal etmiş olanlara da Allah’tan rahmet diliyorum.”şeklinde konuştu. 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Özmen göreve başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!