Polis günü törenlerle kutlandı

featured

Polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalıhüyük’te de tören ve etkinliklerle kutlandı…

Program, Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.  Hükümet Konağı önündeki törene, İlçe  Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak, Garnizon Komutanı Nadir Çetin, Belediye  Başkanı Celal Özmen, İlçe Emniyet Amiri Savaş Arı, daire  amirleri ile emniyet personeli ve sivil toplum temsilcileri yanı sıra vatandaşlar katıldı.

 

Tören alanında konuşan Yalıhüyük Emniyet amiri Savaş Arı: "Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümünde, başarıları fedakârlıkları ve kahramanlıkları ile milletimizin sevgisini en üst seviyede kazanmanın haklı gururunu taşıyan Türk polisi, bu güne kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne, Cumhuriyetin temel niteliklerine devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir. 

Ülkemizde huzur ve güvenin sağlanmasında kazanılan  üstün başarı milletimizin polisine  olan güvenini ve  manevi  desteklerini  bir kat daha  artırmıştır. Bu olumlu gelişme teşkilatımızın demokratik ve hukuk kuralları çevresinde fedakârca görev yapmalarının yanı sıra eğitime ve modernizasyona verilen önem sayesinde gerçekleşmiştir.

Teşkilatımız insan hakları ve hukukun üstünlüğünü ilkelerinden taviz vermeden, kanun hakimiyetini sağlayarak toplumun huzur ve güvenliğini, kişilerin can ve mal emniyetini tehdit eden suç örgütleri ile her türlü yolsuzluğa  karşı kararlı ve  sonuç alıcı bir mücadele  içinde  olacaktır.

Yüce  önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına  bağlı, insan hakları ve  hukukun üstünlüğüne  gönülden inanmış, üstün vatan sevgisi,görev aşkı bilgi  birikimi ve  sorumluluk bilinci  ile hep birlikte teşkilatımızı daha da  yüceltip ileri  düzeye  ulaşacağına yürekten inanıyorum”dedi.

Polis günü, dün gece Merkez camiinde şehitler için okutulan mevlit ve bu gün törenden sonra Polis lokalinde tebriklerin kabulü ile devam etti.

Polis lokalinde misafirlere pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Polis günü törenlerle kutlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!