İstanbul Şile’de Yalıhüyük Şöleni

featured

İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği'nin organize ettiği piknik şöleninde İstanbul’da yaşayan Yalıhüyüklüler hasret giderdi…

İstanbul Şile'de yapılan piknik şölenine, İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Esat Gözel, Belediye Başkanı Celal Özmen, Suğla Pompaj Sulama Birliği Başkanı Yusuf Asıltürk, Yalıhüyük AKP İlçe Başkanı Bülent Tekin’in yanı sıra İstanbul’un çeşitli semtlerinde yaşayan Yalıhüyüklüler katıldı.

İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği başkanlığınca verilen bilgilerde, Piknik şöleninin amacının İstanbul’daki Yalıhüyüklüler'i bir araya getirerek hasret gidermek, birlik, beraberlik ruhunun pekiştirilmesi ve sıladan uzak olsa da ruhen ayrı olmadıklarını hatırlamak olduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Celal Özmen de konuşmasında: ”Şöleni organize eden dernek yetkililerine teşekkür ediyorum. Düzenlenen bu şölen sayesinde Yalıhüyük’ün yararına neler yapabileceğimizi İstanbul’daki iş adamlarımızla ve hemşerilerimizle enine boyuna tartıştık. Piknik Şöleni çok yararlı geçti. Yalıhüyük için yapılabileceklerin en iyisini yapacağız“ dedi.

İstanbul Şile'de düzenlenen piknik şöleninde hasret gideren gurbetçi Yalıhüyüklüler, mangal partisi ve piknik alanında çalınan müzikle doyasıya eğlendiler.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İstanbul Şile’de Yalıhüyük Şöleni

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!