Başkentte muhteşem düğün

featured

Sitemiz sahiplerinden Dr.Mustafa Yıldız, kendisi gibi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından olan Pınar Yıldırım ile hayatlarını birleştirdi…

Ankara Gazi Orduevi'nde 6 Ağustos 2009 günü düzenlenen muhteşem düğüne, çiftin aileleri ve akrabalarının yanısıra seçkin davetliler de katılırken, Yıldız çiftinin nikahını Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıydı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, CHP Antalya Milletvekili Atilla Emek, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı ile çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve milletvekillerinin çiftin nikah şahitleri olduğu gecede, Mesa Plaza Orkestrası canlı müzikle geceye renk katarak davetlilerin hoş vakit geçirmesini sağladı.

Mutlu çiftin Ankara Gazi Orduevi'nde düzenlenen düğün törenini çiftin mesai arkadaşları da onurlandırırken, misafirler için hazırlanan zengin menü de takdir topladı.

Bizler de Yıldız çiftini tebrik eder, mutlu ve huzurlu bir yaşam dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkentte muhteşem düğün

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!