Güle Güle Kaymakam Bey!..

Kuşça Köyü şenliğinde yanımdaki boş tabureye Bozkır Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çelik oturdu. Bende “hoş geldiniz kaymakam bey” diyerek selamladım. Masadakilerin çoğu gurbetçi olunca kendisini onlarla tanıştırmak istedim o “bırak hocam sırrımı açıklama her şey doğal olsun” dedi.

Pilavları yedikten sonra masada muhabbet uzun sürünce diğer misafirlerin yiyebilmeleri için pilav dağıtan elaman masayı boşaltmamızı istedi. Kaymakam Bey; “Burası kaymakamın masası biraz sohbete devam edelim” dedi. Tabi adam şaşırdı. “Hani kaymakam” demez mi adam inanmadı ama Kaymakam Bey çok güzel bir üslupla anlattı. Duruma beraberce gülüştük. Biraz sonra Muhtardan köyün meselelerini dinledi ve geldiği gibi mütevazı bir şekilde törenden ayrıldı.  Die Anzeige dieses Bildes wird in Ihrem Browser möglicherweise nicht unterstützt.  

Kaymakam Bey’i geçen yaz Sorkun Belediye Başkanı Sayın, Abdurahman Keşir Hocamla beraber makamında ziyaret ederek tanışmış ve Bozkır’ın meseleleri ve çözüm yolları üzerinde uzunca bir konuşma imkânı bulmuştum. O zamandan bu zamana birkaç yerde daha ayaküstü konuşma fırsatı buldum. Tüm bu münasebetlerden ve hakkında duyduklarımdan bende gösterişten uzak, açık sözlü, riyasız, halkla iç içe ve üstlendiği görev için canla başla çalışan değerli bir devlet adamı görüntüsü bırakmıştır. 

İlçemizde öyle uzun süre çalışmasa da ilçe meselelerine eğilmiş elinden gelen ne varsa yapmıştır. Makam aracı furyasının yaşandığı ülkemizde O ise makam aracını resmi işler haricinde hiçbir şekilde kullanmamış özel işlerine hep kendi aracıyla gitmiştir. Devlet imkânlarını gereksiz harcamalarla değil, insanımıza hizmet sunma yolunda sarf etmiştir. 

Bozkırlı  bir fert olarak değerli bir mülki amirimizin tayininin çıkması bizleri üzse de onun gibi değerli şahsiyetlerin memleketimizin başka yerlerinde başarılı çalmalar yapacağına olan inancımızı ve onu daha üst mevkilerde hizmete devam etmesi dileklerimizle kendisine  yeni görevinde başarılar diliyorum 

Güle güle Kaymakam Bey!… 

Web: www.muammertunahan.com

Mail: muammertunahan@hotmail.com

Msn: m-tunahan@hotmail.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Güle Güle Kaymakam Bey!..

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!