Kaymakama veda yemeği verildi

featured

Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’ın Malatya'nın Yazıhan İlçesi'ne tayini çıkması nedeniyle kaymakamlık çalışanları veda yemeği verdi…

Seydişehir Günaydın Dinlenme Tesisleri'nde verilen öğle yemeğine Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’ın yanı sıra Seydişehir Kaymakamı, Ahırlı Kaymakamı, Bozkır Ağır ceza hâkimi ve savcıları Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, daire amirleri ve çalışanları katıldı.

Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak için verilen veda yemeğinin ardından ilk konuşmayı Yalıhüyük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü A.İhsan Kaya yaptı. Kaya konuşmasında: "Sayın Kaymakamım sizinle iki buçuk yıl birlikte çalışmış olmaktan onur duydum. Yeni görev yerinizde başarılar temenni ediyorum." dedi. Daha sonra söz alan Yalıhüyük Müftüsü Mustafa Öztürk de konuşmasında: "Sayın Kaymakamım sizinle çalışıyor olmaktan onur duyduk. Göstermiş olduğunuz örnek kişiliğiniz, mütevaziliğiniz gönlümüzde taht kurmuştur.Genç yaşınıza rağmen olgunluğunuz, kibarlığınızı hep örnek alacağız.Yeni görev yerinizde sizlere üstün başarı temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Veda konuşması için son sözü Yalıhüyük eski Kaymakamı Abdullah  Abid Öztoprak aldı.Öztoprak duygu yüklü konuşmasında: "Yalıhüyük’te iki buçuk yıl görev yaptım. Anadolu’nun bu güzel yöresinde görev yapmaktan oldukça memnunum. Sizlerle verimli bir çalışma  yaptık. Hepinizden memnun olarak ayrılıyorum. Göstermiş olduğunuz özverili çalışmaları unutmayacağım. Hepinize teşekkür diyorum." diyerek sözlerini tamamladı..

Konuşmaların ardından Yalıhüyük Yazı işleri Müdürü'nün hazırladığı bir hediye Seydişehir Kaymakamı Kemal İnan tarafından eski Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak ‘a verildi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakama veda yemeği verildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!