Zafer Bayramı’nı coşku ile kutladık

Image

 Yalıhüyük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 87. yıldönümü, Hükümet Konağı önündeki tören alanında kutlandı… 

Seydişehir Hükümet  Konağı önündeki Zafer Bayramı kutlamalarına Yalıhüyük Kaymakamı Kemal İnan, Garnizon Komutanı Murat Sağıt, Belediye Başkanı Celal Özmen, siyasi ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluş daire amirleri katıldı.  

Program, Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Murat Ağıt yaptı.

Ağıt konuşmasında “Bu zafer, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak hatta yok etmek isteyen güçler tarafından yıllar boyunca sinsice hazırlanan planların o gün için sonuncusu olan Sevr parçasının yırtılıp atıldığı, bugün bu toprakların hakiki ve sonsuza kadar tek sahibi olan yüce Türk Milleti’nin ve kahraman Türk Ordusu’nun bağımsızlığı ve hürriyeti söz konusu olduğunda nasıl şahlandığının tüm dünyaya gösterildiği, Yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı, Türk birlik ve beraberliğinin, kudret ve kabiliyetinin nelere muktedir olduğunun tüm dünyaya gösterildiği ve öğretildiği, tarihte bir benzeri bulunmayan eşsiz bir zaferdir” diyen Ağıt konuşmasını “Türk Milleti’nin mukadderatını belirleyen 30 Ağustos Zaferi Türk Ulusu için tarihte bir dönüm noktasıdır” dedi.

Konuşmalardan sonra günün anlam ver önemini belirten 30 Ağustos şiirini Jandarma eri Menderes Atık’ın okunmasının ardından  tören sona erdi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Zafer Bayramı’nı coşku ile kutladık

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!