Başkan’dan bayram mesajı

Image

Belediye Başkanı Celal Özmen yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında tüm Yalıhüyüklülerin ve İslam Aleminin bayramını kutladı.

Manevi duyguların doruğa ulaştığı, birlik ve beraberliğin perçinlendiği bayramların insanların iç dünyalarında yarattığı huzur kadar, sosyal dayanışma açısından da büyük önem taşıdığını belirten Belediye Başkanı Celal Özmen Ramazan Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de sürdürülmesi huzurlu ve barış içerisinde yaşamamız için son derece önemlidir. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken, diğer yandan da ramazan ayının mükafatı olan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar sadece bireysel olarak mutluluk yaşadığımız günler değil, bu sevinci ve mutluluğu büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla, eş, dost ve akrabalarımızla paylaştığımız çok özel günlerdir. Dini bayramlarımız ebedi aleme intikal eden ve bizlerden bir Fatiha bekleyen yakınlarımızı bizlere hatırlatır. Kimsesizleri ve hastaları ziyaret ederek onları sevindirip, çok yoğun insani duygular yaşamamıza vesile olur. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun tüm Yalıhüyüklü  hemşehrilerimin, aziz milletimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını  kutluyorum.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan’dan bayram mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!