Yeniden merhaba

30 Ocak 2003 günü bir öğrencinin memleket özlemi sonucu kurulan yalihuyuk.com, zamanla büyüdü, gelişti, yeniliklere ayak uydurmak zorundaydı ve şimdi de yeni yüzü ile karşınızda.

Aslına bakarsanız köklü değişiklikler yok. Görsel olarak yaptığımız değişiklikler umarım hoşunuza gidecektir. 3 yılı aşkın bir süre  aynı görünümle karşınızda olan sitemiz, artık Web 2.0 denilen görsel açıdan gözlere biraz daha fazla hitap eden bir arayüz kullanıyor.

Elbette ki bu durum sitemizin biraz daha yavaş açılmasına sebep olacaktır. Ama gelişen internet ve bilgisayar teknolojilerine paralel olarak değişen iletişim teknolojileri ile bu açığı kapatacağımızı umuyorum.

Sitemizde yeni neler var? Tek tek bunları açıklamak yerine, kendinizin kısa bir gezinti yapmasını beklemek, en uygun davranış olacaktır.

Burada aklımdan ilk geçen aslında, sitemizin yeni yayın dönemine girdiği. Sanırım bu tabir yanlış olmayacaktır. Gördüğünüz üzere artık ben de nacizane bu köşede sizlerle birlikte olacağım. Hayata dair ne varsa, elimden geldiğince sizlerle düşüncelerimi paylaşacağım.

Gerek sitemizle alakalı olsun gerekse de  memleketimiz Yalıhüyük ile, ya da bambaşka konular için lütfen bana yazın. Her türlü fikirlerinizi bekliyorum.

Sitemizde bazı olası aksaklıkların olması da normaldir. Sizlerden ricam, hiç çekinmeden bunları bize bildirmenizdir.

Yeni yayın döneminin hepimiz için hayırlara sebep olmasını diliyor, sitemize katılım ve katkılarınızı bekliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yeniden merhaba

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!