Süleyman Nerede Yalıhüyük’te

featured

 

Kon TV’de yayınlanan “Süleyman Nerede?” adlı yarışma programının çekimleri Yalıhüyük’te yapıldı.

Kon TV ‘de Süleyman nerede programının yapımcısı Süleyman Karaca İlçemize gelerek, Yalıhüyük Cumhuriyet meydanında bulunan parkta yöresel yemeklerin tanıtımının yapıldığı belgesel çekti.

Yalıhüyük Belediyesinin organizasyonunu üstlendiği, halkın da yoğun katılımı ile gerçekleşen ve yöresel yemeklerin yapıldığı tanıtım programında ayrıca ilçenin kültür etkinlikleri sosyal yaşamı tanıtıldı.

Program yapımcı Süleyman Karaca Yarışma programı ile ilgili olarak verdiği bilgilerde: “Bu yarışmanın amacı mahalle, köy, belde, belediye ve illerimizin her yönü ile tanıtılması amaçlanıyor. Programda bölümler halinde yemek kültürleri, el sanatları, folkloru, tiyatrosu ve Turistik mekânlarının tanıtımı amaçlanıyor.” dedi.

Bu yarışma programının temel amacının tanıtım oğlunu belirten Süleyman Karaca denk İlçelerle karşılaştırarak gelen SMS ile birincinin belirleneceğini söyledi.Yarışmada  birinci  olan beldeye Tanıtım belgeseli  çekilecek Çekimin yapıldıktan sonra oy verme işleminin başladığını belirten Karaca 7 Nisan Çarşamba günü Kon TV de 12 00 de yayınlanacağını belirtti.
11 Nisan  akşamı Yarışmaya katılan adayların yirmi kişilik bir heyet ile canlı yayına çıkacağını belirten Süleyman Karaca; Yalıhüyük için oy kullanmak isteyenlerin:  nerede 103 yazdıktan sonra 3929 numaralı mesaj hattına göndermeleri gerektiğini kaydetti.

Yalıhüyük Belediye  Başkanı Celal Özmen’de konuşmasında bu  programın ilçenin  tanıtımı  açısından oldukça  önemli  olduğunu  vurgulayarak özellikle yurt dışındaki hemşerilerinden ve ilçe dışındaki Yalıhüyüklüler olmak üzere herkesin  aşağıda  belirtilen numaraya mesaj  atmalarını istedi.

NOT: Yarışmaya  nasıl sms gönderilecek:(mesajlar bölümünden nerede yazdıktan sonra boşluk bırakılarak103 yazılacak 3929 numaralı  mesaj  hattına gönderilecek)

 HABERİN 16 DAKİKALIK VİDEO ÇEKİMİNİ, SAĞDAKİ VİDEOLAR ARASINDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ….

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Süleyman Nerede Yalıhüyük’te

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!