Yalıhüyük Kaymakamı’na veda yemeği

featured

Yalıhüyük  İlçesinde görev süresi dolan İlçe Kaymakam vekili Tamer Kılınç’a Veda yemeği düzenlendi.

Yalıhüyük Belediyesi ve Yalıhüyük Çiftçi Mallarını Koruma Derneği tarafından Yalıhüyük’ün Göçlük yaylasında, ilçede yaklaşık beş aydır Kaymakam vekilliği görevini yürüten Tamer Kılınç’a veda yemeği verildi.

Gölcük  Yaylası’nda düzenlenen yemeğe İlçe Garnizon Komutanı Murat Sağıt, Belediye Başkanı Celal Özmen, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yöneticilerinin yanı sıra daire amirleri de katıldı.

Davete katılanlara Gölcük Yaylası’nın eşiz güzellikleri gezdirildi. Belediye Başkanı Celal Özmen gezi sırasında Yalıhüyük’ün içme suyunun karşılandığı pınarlar tek tek gezdirilerek bilgi sundu. Yalıhüyük’e getirilecek yeni su kaynakları ve projeler hakkında çalışmalarını anlattı.

Onuruna verilen veda yemeğinden dolayı organizasyonu gerçekleştiren yetkililere teşekkür eden Yalıhüyük Kaymakam vekili Tamer Kılınç: “Kısa bir sürede olsa böyle güzel bir ilçede görev yapmış olmaktan oldukça mutlu oldum. Çalışma süremin içinde daire amirleri olsun Belediye Başkanımız olsun uyumlu bir süreç geçirdik. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye  Başkanı Celal Özmen de konuşmasında: “İlçemize verdiğiniz  güzel hizmetlerden dolayı halkımız  adına  teşekkür ediyorum. Sizleri böyle bir güzide mekanda, yaylamızda ağırlamaktan onur duyuyoruz.” dedi.

Düzenlenen program, yemek ve gezinin ardından son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Kaymakamı’na veda yemeği

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!