Yalıhüyük’te Polis Haftası kutlandı

featured

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıl dönümünde Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yalıhüyük’te bir program düzenlendi.

Yalıhüyük Emniyet Amirliği’nce ilçede bulunan ilköğretim okullarının ziyareti ile başlayan etkinlikler, akşam Merkez Camii’nde şehitler için okutulan mevlid programı ile devam etti.

Resmi tören ise Yalıhüyük Hükümet Konağı önünde düzenlendi. Programa, İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Celal Özmen, Garnizon Komutanı Murat Sağıt, siyasi  parti temsilcileri ile daire amirleri ve halk katıldı.

Program Yalıhüyük İlçe Emniyet Amiri Savaş Arı’nın Atatürk anıtına çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden Programda günün anlam ve  önemini belirten konuşmayı İlçe  Emniyet amiri Savaş Arı yaptı.

Arı konuşmasında ,”Türk Polis teşkilatımız kuruluşundan itibaren Türk halkının huzur ve  güvenliğini sağlamak, insan hak ve  özgürlüklerini korumak,Devletin ilkelerine  bağlı hizmet bilinci  ile Türk halkına hizmet etmektedir.Türk polisi Milli  kültürüne,örf  ve  adetlerine bağlı evrensel kültür değerlerini de özümseyerek Milli  birlik ve  beraberliği güçlendirici ruh ve irade gücüne sahip bir yapıdadır.

Teşkilatımız, modern yapılanmasına yönelik olarak hızlı bir gelişim ve değişim süreci  içerisine girmiş, hem profesyonel çalışma  anlayışı hem de  teknolojik açıdan kendisini  yenilemiştir. Görevimizi daha iyi bir şekilde yerine getirebilmek için siz değerli  halkımızın yardım ve  desteğine ihtiyacımız olduğu  unutulmamalıdır. Teşkilatımız, kendisine inanan ve  güvenen halkının polisi olma  yolunda emin adımlarla  ilerlemektedir”dedi.

Yine günün önem ve anlamına uygun “Onlar Polis’ti”şiirini Polis memuru Ramazan Tekin okudu.

Buradaki programın ardından İlçe Emniyet Amirliği binasına geçildi .Programa  katılanlara ikram yapıldı.Polis teşkilatının konu  aldığı filmin izlenmesinin ardından program son buldu.

Daha  sonra Polislerin ve  vatandaşların oluşturduğu bir konvoy şehir turu  yaptı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Polis Haftası kutlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!