ÇPL Öğrencileri Portekiz’e gitti

featured

 

Comenius projesine kabul edilenYalıhüyük Çok Programlı Lise öğrencileri Portekiz’e gitti.

 

Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Education for Eurapen Citizenship Project isimli ve 2002 – 1 Ptl – com – 03046 2 nolu Comenius projesine kabul edilen Çok Programlı Lise öğrencileri 10 gün sürecek Portekiz gezisi için Yalıhüyük’ten ayrıldılar.

Yolculuk öncesi İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül’ü ziyaret eden öğrenciler ve Okul müdürü Soner Yılmaztürk Portekiz gezisi ile ilgili olarak İlçe Kaymakamına bilgi verdi. Öğrencilere iyi yolculuklar dileyen Eligül;’’Farklı bir ülkeye gidiyorsunuz. Bu tür geziler sizlere ışık tutacak değerlendirme fırsatı sunacaktır. Portekiz’le Ülkemiz arasındaki farklılıkları’da görme fırsatınız olacak bu geziyi iyi değerlendirmenizi temenni ediyor iyi yolculuklar diliyorum’’dedi.

ÇPL Okul müdürü Soner Yılmaztürk’de İlçe kaymakamına dilekleri için teşekkür ederek yararlı bir gezi olacağını belirterek İlçemizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi.

Daha sonra Portekiz kafilesi İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç’u ziyaret etti. Koç’ta kafileye iyi yolculuklar temennisinde bulundu.
ÇPL önüne gelen çok sayıda öğrenci velisi ve vatandaş Portekiz kafilesini uğurlamaya geldi. Uğurlama esnasında duygulu anlar yaşanırken Öğrencilerin aileleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğrenciler Portekiz’e gitmek için sorumlu öğretmenleri ile birlikte ilçeden hareket etti. Yarın İstanbul’a otobüsle ulaşması beklenen kafile yine aynı gün İstanbul’dan uçakla Portekize gideceği kaydedildi.

Not: Haber ile ilgili görüntüleri videolar bölümünden izleyebilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ÇPL Öğrencileri Portekiz’e gitti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!