Motosikletle 2100 kilometre

featured

Küçük motosikleti ile Türkiye’deki tüm şehitlikleri dolaşıyor.

Konya’nın Ereğli ilçesinden küçük motosikleti ile yola çıkan Uğur Tekeli(43), Konya, Ankara, İstanbul, Çanakkale ve birçok ilçeyi dolaşarak şehit mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.

Küçük ama bir o kadar da eski model bir motosikletle şehitler için yollara düşen Tekeli, aracına taktığı Türk bayrakları ile bugünki  durağı olan Seydişehir ve Yalıhüyük’e geldi.

Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanı’ndaki kıraathanede mola veren Tekeli’yi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Türkiye’de tüm şehitlikleri ziyaret edeceğini belirten Uğur Tekeli buradan sonraki yol güzergâhının Bozkır, daha sonra da ilçesi Ereğli olduğunu söyledi.

4 Haziran’da çıktığı yola bu güne kadar 2100 kilometre yol katettiğini söyleyen Tekeli, amacının terör olaylarına tepki olduğunu ve şehitlere daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Küçük motorundan övgüyle söz eden Uğur Tekeli, bundan sonra Ereğli’den başlayacak gezisinin Sarıkamış’a kadar uzanacağını,  Türkiye’de gitmediği şehitlik kalmayıncaya kadar gezisini sürdüreceğini ifade etti. Çay molası için uğradığı Yalıhüyük’te bir süre dinlenen Tekeli, daha sonra Bozkır ilçesine gitmek üzere ilçemizden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Motosikletle 2100 kilometre

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!