Yalıhüyük’te el sanatları sergisi açıldı

featured

 

Yalıhüyük Halk Eğitim Müdürlüğü’nün açtığı el sanatları kurslarında başarılı olan 52 kursiyer sertifikasını aldı.

 

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesinde açılan sergiye Ahırlı Kaymakamı ve Yalıhüyük Kaymakam vekili Yusuf Selçuk, İlçe Garnizon komutanı Murat Sağıt, İlçe emniyet amiri Savaş Arı, Belediye adına Fen işleri Müdürü Mehmet Tezcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç, Tapu Sicil Müdürü Hasan Koçer, Yalıhüyük Toplum Sağlığı Grup Başkanı Dr.Şakir Ömür Hıncal, Nüfus Müdürü Mahmut Özdemir ve davetliler katıldı.
ÇPL önünde düzenlenen törende Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başlayan program kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile devam etti.
Kurs öğretmeni Dilek Humaş’ın tanıtımında sergiyi gezen Kaymakam Selçuk başta Halk Eğitim Müdür vekili Erkan Kaya, Kurs öğretmeni Dilek Humaş’a teşekkür ederek kursiyerleri tebrik etti.
Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı kurslarla ilgili olarak bilgi veren Müdür vekili Erkan Kaya ;”2009/2010 Eğitim öğretim yılında İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 11 adet kurs açılmış olup bu kurslarımızda toplam 164 kursiyerimiz öğrenim görmüştür. El Sanatları kurslarımıza katılan 52 bayan kursiyerimiz de kurslarını başarıyla tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazandılar.
“Öğrenmenin Yaşı Yoktur” atasözünü kendisine ilke edinen merkezimiz eğitimin her yaşta gerçekleşebileceğini iddia ve ispat etmeye devam etmektedir.
İlçemiz genç kızlarının el becerilerini geliştirebilmek, çeyizlerine katkı sağlamak ve bu işi bir sektör haline getirerek aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla açtığımız el emeği, göz nuru kurslarımızın yılsonu sergisini açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.
Elde kurdele işi192 saat, Kum işi 224 saat, makinede beyaz iş 224 saat makinede Türk işi 224 saat kurs sonucu açılan sergi Perşembe gününe kadar halka açık kalacağı kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te el sanatları sergisi açıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!