Yalıhüyük’ün Sesi simge oldu

featured

 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yalıhüyük 5.Gölcük festivali için Gazete çıkartıldı.

 

Yalıhüyük tarihinde bir ilk olan Yalıhüyük’ün Sesi Gazetesi şölen alanını dolduran binlerce kişi tarafından büyük beğeni topladı.

Haftalık çıkartılan Seydişehir’in sesi gazetesi ve Yalıhüyük haber bölümünden oluşan gazete 5.Gölcük festivali nedeniyle ek olarak Yalıhüyük’ün sesi olarak yayınlandı.

Şölen günü dağıtılan gazete şölen alanını dolduran binlerce kişi tarafından beğeni topladı.

Yalıhüyük’ün sesi gazetesi’ne siyasiler de mesaj göndererek destek verdiler. Yalıhüyük kültürünü, ekonomisini tarihçesini işleyen Yalıhüyük’ün sesi gazetesi şöleninin simgesi oldu.

 

Gazetenin çıkmasını sağlayan Fatih Atalay,  Yalıhüyük’ün sesi gazetesi ile ilgili olarak verdiği bilgilerde; “Birlik ve beraberliğin gelenek ve göreneklerin coşku ve kaynaşmanın timsali olan şölenlere bir katkı da biz sağlayalım mantığı ile çıktığımız yolda umuyorum başarılı bir çalışma yaptık. İlçe ve bölge halkımıza güzel mesajlar vererek Yalıhüyük için neler yapılabilir noktasında kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştık. Seydişehir’in sesi gazetesinin bir eki olarak çıkardığımız İlçemizin ismini taşıyan bu gazetenin hazırlanmasında Mızrak matbaa yetkililerine teşekkür ediyorum. Bize maddi ve manevi destek veren başta Yalıhüyük Kaymakamı Muharrem Eligül’e Belediye Başkanı Celal Özmen’e İstanbul da faaliyet gösteren Yalıhüyüklüler Derneği başkanı Sayın M.Esat Güzel’e gazeteye verdikleri güzel mesajlarla katkı sağlayan AK parti Konya Milletvekili Sayın Harun Tüfekçiye, CHP Konya Milletvekili Sayın Atilla Kart’a, MHP Konya Milletvekili Sayın Mustafa Kalaycı ‘ya İl genel Meclis üyesi Niyazi Atalay ve Recep Akyıldız’a, İlçe müftüsü Mustafa Öztürk’e teşekkür ediyorum” dedi.

Çıkartılan bu gazete destek bulursa ayda bir defa olmak üzere yayınlanabileceği kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ün Sesi simge oldu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!