Tüfekçi referandumu değerlendirdi

featured

 

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi referandum sonuçlarını değerlendirdi.

 

Tüfekçi  yaptığı basın açıklamasında;

‘’Öncelikle 12 Eylül 2010 Halkoylaması sonuçlarının memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Öyleki bugüne kadar halkoylamasına yönelik yaptığımız konuşmalarımızda “sonuç ne olursa olsun memleketimiz kazansın ve sonuçta ne çıkarsa çıksın milletimizin vereceği karara saygılıyız” demiştik. Halkımız kararını değişim ve demokrasiden yana kullanarak muhalefetinden iktidarına herkese önemli mesajlar vermiştir.
Mecliste yoğun çalışmalar sonucunda halkımızın önüne getirdiğimiz kısmi Anayasa değişikliğine halkımızın ekseriyetinin destek vermesi halkımız adına bizi sevindirmiştir. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun sandığa giderek tercihini yapan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Bizler halkoylamasının bir seçim olmadığını, kendi geleceklerini ilgilendiren önemli reformları gerçekleştirme çabası olduğunu söylemiştik. Gerçekten vatandaşımız engin feraseti ve ileri öngörüsü ile ortak aklı ön plana çıkararak kendisini ilgilendiren böylesi önemli bir karara imza atmıştır.
Darbe kelimesinin lügatimizden çıkaracak aydınlık yarınlara kapı aralayacak, değişimden yana yönünü çevirerek muasır ülkeler seviyesine çıkmayı hedefleyerek demokrasi çıtasını yükseltecek böylesi bir halk oylamasına “EVET” diyen halkımızı kutluyoruz.
Milli iradenin yegane sahibi olduğunu gösteren, kendi geleceğine sahip çıkarak iktidarı belirleyen, iktidarda olanları muktevir kılacak olan halkımızın kararını kutluyoruz.
Biz siyasiler gücümüzü halktan aldığımızı ve ancak halka hesap vereceğimizi ilan ediyoruz. Bundan sonra bu güzel ülkemizde demokrasi ile ekonominin atbaşı gittiğini gören halkımızın demokrasiye daha çok sarılacağına olan inancımız tamdır. Umarım muhalefet partileri de tabanlarının değişim ve demokrasi arzusunu daha net görerek iktidarın getirdiği reform niteliğindeki değişikliklere evet diyerek kendi ikballerini de düşünerek yapıcı adımlar atarlar.
Herkesin önemli dersler çıkaracağı halk oylamasının ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, halkoylamasının olumlu sonuçlanmasında emeği geçen herkese, teşkilatlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, işçi komisyonumuza, değişik partili olup da destek veren vatandaşlarımıza, kendi partililerimize teşekkür eder, herkese saygılarımızı sunarız.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Tüfekçi referandumu değerlendirdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!