Sportif etkinliklerde heyecan artıyor

featured

 

Cumhuriyet etkinlikleri çerçevesinde Yalıhüyük Kaymakamlığının düzenlediği sportif etkinlikler tüm heyecanı ile devam ediyor.

 

Etkinlikler çerçevesinde dört değişik dalda düzenlenen müsabakalarda Voleybol dalında katılan on takımdan altısı çerek final oynamayı hak kazandı. Masa tenisi ve satrançta ise çerek final maçları tamamlandı. Yalıhüyük’te yaşam konulu fotoğraf yarışması ise katılımcılar Salı gününe kadar çekmiş oldukları fotoğrafları organize komitesine teslim etmiş olacaklar.
Cumhuriyet bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen müsabakalarda en çok ilgiyi voleybol maçları görüyor. Voleybol müsabakalarına katılan on takım ilk eleme maçlarını tamamladı. Altı takım çeyrek finale yükseldi. Yükselen takımlar şöyle; Kaymakamlık spor, Belediye spor, İlçe Milli Eğitim spor, İlçe Emniyet spor, Maliye spor ve İlçe Tarım spor.
Tek Maçlı eleme usulü gruplardan oluşan beş takım ve mağlup takımlardan en iyi avarja sahip iki takım kendi aralarında play-of maçı yaparak çeyrek finalde yoluna devam edecek.
Buna göre Çerek final maçlarında eşleşen takımlar ise şu şekilde oluştu;
Belediye spor—-Maliye Spor
İlçe Milli Eğitim Spor—İlçe Tarım Spor
Kaymakamlık Spor—İlçe Emniyet Spor olarak eşleştiler.
Çerek final maçları 22.10.2010 Cuma günü Belediye Spor –Maliye Spor’la saat 10  00 da Emniyet Amirliği Voleybol sahasında oynanacak.
Yalıhüyük Kaymakam vekili Şahin Kazancı; Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sportif faaliyetlerin heyecan verici olduğunu belirterek amaçlarının böyle anlamlı bir bayram öncesi sosyal faaliyetlerin artırılmasını dostluğun ve kardeşliğin pekiştirilmesi noktasında büyük fayda sağladığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Sportif etkinliklerde heyecan artıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!