Yalıhüyük Kaymakamına veda yemeği

featured

 

Yalıhüyük Kaymakam vekilliği görevini yürüten Şahin Kazancı ya Kamu çalışanları veda yemeği verdi.

 

Görev süresinin tamamlanması sonucu 1 Kasımda İlçeden ayrılacak olan Yalıhüyük Kaymakamı Şahin Kazancı için çalışanları Seydişehir Urfa sofrasında Veda yemeği verdi.
Veda yemeğine Ahırlı İlçesi Kaymakamı Yusuf  Selçuk,Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen,İlçe Jandarma Komutanı Murat Sağıt,Daire müdürleri,sivil toplum kuruluşları temsilcileri,siyasiler ve çalışanlar katıldı.

 

Yalıhüyük’te kısa bir süre görev yapmasına rağmen İlçe halkı tarafının gönlünde taht kuran Yalıhüyük Kaymakam vekili Şahin Kazancı’ya çalışanların birlikte aldıkları günün anlamına uygun  olarak Kol saati hediye edildi.
Yalıhüyük Kaymakam vekili Şahin Kazancı kendisi için düzenlenen bu veda yemeğinde emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında’’;Daha Öncede Mevlana diyarı Konya’da görev yaptım. Konya’ya yabancı değilim Kısa bir sürede olsa Yalıhüyük’te birlikte çalıştık. Görev yaptığım bu süre zarfında küçük şirin ilçemizYalıhüyük bende iyi bir intiba bıraktı. İnsanın görev yaptığı yerde o ilçeden bir parça alıyor. Yalıhüyük’te bizim memleketimiz sayılır. Bu güzel yöreden güzel anılarla ayrılacağım. Çalışma süremiz zarfında gösterdiğiniz ilgi ve çalışmalardan memnun oldum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyor haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum.’dedi.
Katılımcılar adına söz alan İçe Müftüsü Mustafa Öztürk’de konuşmasında’’;kısa sürede başarılı çalışmalarınız İlçemizde takdirle karşılanmıştır. Bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyoruz’’dedi.
Veda yemeği toplantısı konuşmaların ardından son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Kaymakamına veda yemeği

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!