İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği kuruldu

featured

 

İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği resmi olarak kurularak çalışmalarına başladı.

 

İstanbul’da yaşayan Yalıhüyüklü gençlerin bir araya gelerek kurdukları Yalıhüyüklüler Derneği 10.10.2011 tarihi itibari ile resmi işlemlerini tamamlayarak dernek vasfını kazanmış oldu.
Yeni kurulan İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği Başkanlığına Mehmet Ali Yılmaz getirilirken dernek üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor;
Resul İşler, Mustafa Minaz, İmdat Yılmaz, Hasan Albayrak, Musa Aksoy, Mustafa Ak, İbrahim Bozkurt, Kadir Akbulut, Mehmet Alp ve Hacı Efendi Bıyık.

Dernek Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Yılmaz dernek kurma çalışmalarını yaklaşık iki aydır sürdürdüklerini belirterek İstanbul Yalıhüyüklüler derneğinin 10.01.2011 tarihi itibari ile resmi statü kazandığını söyledi.
Başkan Yılmaz dernek ile ilgili olarak verdiği bilgilerde;

‘’Değerli Yalıhüyüklü arkadaşlarım bildiğiniz üzere yaklaşık iki aydır devam eden dernek çalışmalarının alt yapısı tamamlanarak bu günden itibaren YALIHÜYÜKLÜLER DERNEĞİ resmi olarak kurulmuştur. Bu günden itibaren sizlere hizmetin en güzelini sunmak için tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz Allahın izniyle. Bu dernek hepimizin. Hepimiz için faaliyet gösterecek. O bakımdan Yalıhüyük nüfusuna kayıtlı herkes derneğimize sahip çıkarak daha güzel çalışmalara imza atacağından kuşkunuz olmasın. Derneğimiz önce vatana, YALIHÜYÜK’E VE YALIHÜYÜKLÜLERE HAYIRLI OLSUN. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle hepinize saygılarımı sunarım.’’dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği kuruldu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!