Erkan öğretmeni uğurladık

featured

 

Yalıhüyük Halk Eğitim Müdür yardımcısı Erkan Kaya için arkadaşları veda yemeği düzenledi.

 

Beş yıldır Yalıhüyük’te görev yapan Erkan Kaya Müdürlük sınavını kazanması sonucu Seydişehir’e bağlı Ortakaraören Kasabası Çok Programlı lisesine Müdür olarak atandı.

Yaklaşık beş yıldır Yalıhüyük İlköğretim okullarında Türkçe öğretmenliği yapan Erkan Kaya sırasıyla Çok programlı Lisesi müdür vekilliği, Yalıhüyük Halk Eğitim Müdür vekilliği ve Halk Eğitim müdür yardımcısı olarak görev yaptı.Milli Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu sınavda başarılı olan Kaya Ortakaraören kasabası Çok Programlı Lisesine Müdür olarak atandı.

 

Yalıhüyük’te görev süresinin tamamlanması sebebiyle Erkan Öğretmen’e mesai arkadaşları Merkez İlköğretim Okulunda veda yemeği düzenledi.
Yemekte konuşan Yalıhüyük Milli Eğitim Müdür vekili İhsan Koç;’’Erkan hoca ile verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Kendisi her zaman bu mesleğin hakkıyla gereksimini yerine getirdi. Hakkıyla çalıştı. Yalıhüyük’te çalıştığı tüm okullarda lokomotif oldu.Lider oldu .Öğrencilerimizi motive etti.Üniversiteyi kazanan öğrencilerin motivasyonunda yönlendirilmesinde büyük emeği oldu.Kendisine  çok teşekkür ediyorum.Kendisini bu güzel hatıralarla buradan uğurluyoruz.’’dedi.
Erkan Kaya ise kendisi için düzenlenen bu anlamlı yemeğe emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında;’’burada çalıştığım beş yıla yakın sürede hizmetin en iyisini vermeye özen gösterdim. Yalıhüyük’ten ayrılma sebebim kesinlikle memnun olmadığımdan değildir. Açılan Müdürlük sınavında bir hak doğdu bu gerekçe ile bu güzel yöreden siz değerli arkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldım. İnşallah başka ortamlarda yine sizlerle birlikte çalışmak nasip olur. Benim hakkım varsa hepinize helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin.’’diye konuştu.Mesai arkadaşlarının’da konuşmalarının ardından yemekli toplantı sona erdi.
www.Yalihuyuk.com haber sitesi olarak saygı değer öğretmenimizin başarılı çalışmaları bizlere haber konusu oldu.Kendisine bundan sonraki görevlerinde başarılar diler,her zaman gülen yüzü ile tanıdığımız  bu kıymetli öğretmenimize Yalıhüyük adına teşekkür ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Erkan öğretmeni uğurladık

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!