Evren Ulaşan basın mensupları ile buluştu

featured

 

Seydişehirli iş adamı Ak Parti milletvekili aday adayı Evren ulaşan basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenledi.

 

AK parti Seydişehir İlçe teşkilatında basın mensupları ile bir araya gelen Ulaşan Milletvekili Aday adayı olarak çıktığı yolda vizyon ve misyonlarını basın mensuplarına aktardı.
Milletvekili aday adayı Evren Ulaşan Ak parti ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada ;’’2011 genel seçimlerinde yükselen ve büyüyen bir başarı grafiği çizen Türkiye’mizde Seydişehirimizi Ankara’da temsil sayımızı artırmak Meclis idaresini ve iradesini ortaya koyan geçmiş yıllara nazaran güçlenerek çıkan bir Seydişehir için bizimde bu hamlede büyütmek babında katkımız olacağını düşünerek göreve talibiz’’dedi.
Daha sonra Söz alan AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay ise konuşmasında;’’Tüm aday aday arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Bizler İlçe yönetimi olarak tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Her adayımız bura gelip basın toplantısı düzenleyebilirler. İlçemizde 6 arkadaşımız Milletvekilliği için aday adaylığını koydu. Bir ilçe’de bu sanın artması o partinin gücünü gösterir. Bizler tüm adaylarımıza gereken ilgi ve alakayı gösteriyoruz.’’dedi.
İlçe teşkilatından sonra Kuğulu sohbet sofrasında basın mensuplarına yemek veren Ulaşan Milletvekilliğinin nasip olması durumunda İlk hedeflerinin Konya Antalya Yol güzergahında büyük bir istihdam ortaya çıkartacaklarını,Turizm alanına ağırlık vereceklerini Alüminyum dan faydalanarak sanayi atılımı yapmak isteyen girişimcilerin önünü açacaklarını ve Doğal kaynaklardan faydalanmayı üst düzeye çıkarmak gibi projeleri üst düzeye taşıyacaklarını ifade etti..Basın mensupları ile samimi sohbet havasında geçen toplantıda Seydişehir için görüş alışverişinde bulundu.
Evren Ulaşan, “Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2005 yılında mezun oldum. İngilizce eğitimimi ABD’de aldım. Uluslararası ticaret eğitimini Kanada’da tamamladı.  Esenboğa e-port genel koordinatörlüğü yaptı; şu an ise HU-GE A.Ş. yönetim kurulu görevinde bulunuyor.
12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Ak parti Milletvekili aday adayları 12 Mart a kadar başvuru yapabilecek,12 Nisan’da ise kesin aday listelerinin açıklanacağı kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Evren Ulaşan basın mensupları ile buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!