Çanakkale kitabı ilgi görüyor

featured

 

Seydişehir’de görev yapan bir öğretmen olan Abdullah Özyüksel’in kaleme aldığı ‘’İnsanlığın zor meydanı Çanakkale’’isimli kitabı çıktı.

İki bin adet basılan kitap bu güne kadar  kayıtlarda görülmemiş ilginç hikayelere belgelere dayanıyor..Seydişehir Belediyesi’de Kültür hizmetleri kapsamında bin adet temin ederek İlçede görev yapan öğretmenlere dağıtıyor.

Ayrıca kitabın yazarı Abdullah Özyüksel yeni çıkan kitabından bir tanesini imzalayarak Yalıhüyük’te açılacak olan Yeni kütüphaneye hediye etti.

Kitabın yazarı Abdullah Özyüksel yeni çıkan kitabı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi;’’Çanakkale ile ilgili olarak çıkan diğer eserlerden farkı, Çanakkale sadece Kahramanlık değil çekilen acıların da büyük olduğu bir savaştır.
Türkiye Cumhuriyetinin ön sözü olan bu savaşta, Mehmetçik cephede canını ve kanını verirken geride kalanlarda kanlı gözyaşları ile bu savaşa ortak olmuştur.
Kitapta; esaretten dönenlerin karşılaştıkları olumsuzluklar bizim gazilere karşı vefasızlıklarımız var. Çeşitli belgelerle desteklenmiş olaylar var. Sadece kahramanlıkları ile hatırladıklarımızın savaş sonrası çektikleri sıkıntıları var.
Amacımız kitabı okuyanlarda bu toprakların ne zorluklarla vatan yapıldığını sahip çıkılmazsa aynı sıkıntıların tekrar yaşanabileceği duygusunu oluşturmaktır’’dedi.
Özyüksel sözlerinin sonunda;’’Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat’a da teşekkür ederek ‘’İnsanlığın zor meydanı Çanakkale’isimli kitap için bin tane temin ederek öğretmenlere dağıtıyor. Çanakkale konusunda öğrencileri Çanakkale’ye götürerek duyarlılık gösteren Belediyemiz bu kitap dağıtımı ile bu duyarlılığı pekiştirmiştir. Sayın Başkana bu duyarlılığından dolayı da ayrıca teşekkür ederim’’ dedi.
‘’İnsanlığın zor  meydanı Çanakkale’’isimli kitabın Seydişehir’de Meydan Kitap evi ve sağlam Kitapevinden temin edilebileceği kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Çanakkale kitabı ilgi görüyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!