Prof. Dr. Ünal, Türkeş’i anma gecesinde konuştu

featured

MHP Konya Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Kürşat Ünal Seydişehir’de Alparslan Türkeş’i anma gecesine katıldı.

Her katıldığı toplantıda Ülkücüler üzerinde etki bırakan MHP Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ünal Seydişehir Ülkü ocaklarının organize ettiği Alparslan Türkeş’i anma gecesinde konuştu.
Ünal Belediye Düğün salonunda salonu dolduran Ülkücülere hitaben yaptı konuşmada;
‘’Türk milliyetçiliği fikir ve ideolojisini siyasi arenaya taşıyan üç büyük lider olmuştur.
Birincisi Orhun kitabeleriyle anılan Bilge kaan İkincisi yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve sonuncusu ve üçüncüsü başbuğumuz Alparslan Türkeş’tir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Türk devlet siyaset ve kültür anlamında yakın tarihimize damgasını vurmuş Mücadeleyle bütünleşmiş Türkiye’nin güçlü ve lider konumuna gelmesi yolunda yeni ufuklar açarak Türk İslam dünyasına ve bütün mazlum milletlere umut olacak bir davanın abideleşen şahsı olarak bu davanın bayraktarlığını ve liderliğini üstlenmiştir. Ömrünü Millet davasına Allah kelamını yayma gayesine Türkiye’nin kutlu geleceği bozkurtların gelişmesine adamıştır.
Türk Milliyetçileri tüm siyasi partiler içinde ve toplumun her kesminde mutlaka vardır ve var olacaktır. Ancak Ülkücüler Alparslan Türkeş’in omuzladığı bayrağı bu günde içinde taşıyan ve sadece içinde olan Türk Milliyetçileridir. İşte bu Ülkücülerle bu bozkurtlarla bu milletin makus talihini yenecek ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hayatında nasip olmayan tek başına iktidarı yine Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde bu davayı siyasi iktidara ve tek başına iktidara taşıyacaktır.
Murhum başbuğ Alparslan Türkeş’in ebedi yolculuğa uğurlandığı 4Nisan’a ulaşmanın hüznü içinde bu davaya gönül veren ebediyete intikal eden binlerce şehidimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.Ne mutlu Türküm diyene ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Prof. Dr. Ünal, Türkeş’i anma gecesinde konuştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!