Yalıhüyük’te Kutlu doğum etkinlikleri

featured

Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Yalıhüyük’te düzenlenen program ilçe  halkı  tarafından yoğun ilgi  gördü.

Yalıhüyük Belediye düğün salonunda düzenlenen program’a İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Celal Özmen, İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk, İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katılırken, Geceye davet edilen Selçuklu Vaazı Muzaffer Dereli konuşmacı olarak katıldı.
Programın sunuculuğunu İlçe müftülüğünde görevli Yusuf Çakıcı yaptı. Açılış konuşmasını isi İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk gerçekleştirdi.
Yalıhüyük’te öğrencilerden oluşan Peygamber sevdalıları ilahi gurubunun seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler salonunu dolduranlar tarafından büyük beğeni topladı.
Öte yandan Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin katıldığı Peygamberimizin merhamet eğitimi ve topluma kazandırdıkları adlı kompozisyon yarışmasında birinci olan kompozisyonları okunurken, yine bu kompozisyon yarışmasında birinci olan Ayşenur Karagöz’e 100,ikinci olan Duygu Aslan’a 75,üçüncü olan Huriye Acar50 TL para ödülü verildi.
Geceye konuşmacı olarak katılan Selçuklu Vaazı Muzaffer Dereli’nin Hz. Peygamberin merhamet eğitimi konulu konuşması ilgi ile dinlendi.

Gecenin sonunda peygamber sevdalıları ilahi gurubuna protokol tarafından kitap hediye edildi.
Not: Haberin videosunu geniş bir şekilde videolar bölümünde yayınlayacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Kutlu doğum etkinlikleri

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!