MHP adayları Yalıhüyük’te halkla buluştu

featured

MHP Konya Milletvekili adayları seçim çalışmaları için geldikleri Yalıhüyük’te seçmenlerle buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı Merkez Kahvesi önünde Yalıhüyüklülere seslenen MHP Konya Milletvekili adayı Prof. Dr. Sait Gönen; AKP iktidarında Türkiye çok şey değişti. Ama bu değişim hep olumsuz oldu. Bu hükümet döneminde teröristler dağdan indi. Bu hükümet döneminde Askerimizin başına çuval geçirildi. Bu hükümet döneminde polisimiz tokat yedi. Ekonomimiz alt üst oldu işsizlik arttı, bununla birlikte göç başladı. Çiftçilerimiz 2002 yılında 2 KG buğdaya 1 litre mazot alıyordu. Şimdi 6 Kg buğdaya 1 litre mazot alabiliyor.
Önümüzde ki genel seçimlerde bunlara dur demenin zamanı geldi. MHP sizlerin desteği ile 12 Haziran’da tek başına iktidara gelecek. Türkiye’nin itibarını yükselteceğiz. MHP nin açıkladığı program en gerçekçi yere basan bir projedir.”dedi.
MHP Konya milletvekili adaylarından Zuhal Ekici, Durmuş Ali Açıkel, Faruk Sonkaya ve Yalıhüyük MHP İlçe başkanı Hasan Akyıldız başta İlçe Kaymakamlığı, Belediye ve resmi daireleri ziyaret etti.
Milletvekili adaylarından Zühal Ekici’de ziyareti esnasında yaptığı konuşmada;” MHP olarak en az üç dönem iktidara talibiz. Seçim beyannamemizde de yer alan işçimizden çiftçimize, Memurumuza, esnafımıza nefes aldıracak projeleri hayata geçireceğiz.
Seçim programlarını tamamlayan MHP Konya Milletvekili adayları daha sonra İlçeden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MHP adayları Yalıhüyük’te halkla buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!