Yalıhüyük’te yılsonu sergisi açıldı

featured

Yalıhüyük Halk eğitim merkezinin açmış olduğu makine Nakışı ve iğne oyası kurslarının yılsonu sergisi açıldı.

Belediye toplantı salonunda açılan sergiye İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Celal Özmen, İlçe Emniyet Amiri Savaş Arı, Daire müdürleri, kursiyer ve kursiyer yakınları katıldı.
Açılış konuşmasını Halk Eğitim Müdür vekili Beytullah Akçapa yaptı. Akçapa, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarla ilgili bilgilendirme konuşması yaptı.
Daha sonra söz alan İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül yaptığı konuşmada; Anadolu kadının el işlerinde oldukça başarılı olduğunu belirterek, İlçe’de böyle kursların açılmasının yararına değindi. Talebin olduğu sürece Halk Eğitim Merkezi bünyesinde değişik dallarda ‘da kursların açılabileceğini belirten Eligül;”Yalıhüyük’te el sanatları, görsel sanatların artırılması gerekir.Her kadının bir sanatı olması gerekir. Ancak bizlerin böyle kursların sayılarını artırabilmek için talebin ve bu konuda isteğin oluşması gerekir.”dedi.

Kursta başarılı olanlara sertifikaların verilmesinin ardından Belediye toplantı salonundaki serginin açılışı yapıldı. İlçe Kaymakamı Eligül, Kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çalışmalar hakkında kurs öğretmeni Dilek Humaş’tan bilgi aldı.
Sergi açılışı sonrası kursiyerler davetlilere ikramda bulundu. Serginin üç gün boyunca açık kalacağı kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te yılsonu sergisi açıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!