Yalıhüyüklüler Konya’da buluştu

featured

Konya Yalıhüyüklüler derneğinin organize ettiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Konya –Meram Öğretmen evinde düzenlenen Yalıhüyüklüler derneğinin organize ettiği İftar yemeğinde Konya’da yaşayan Yalıhüyüklüler ve Yalıhüyük’ten gelen misafirlerle birlikte yapıldı.
İftar yermeğine Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Tekin, MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız, İl genel meclisi üyesi Niyazi Atalay, Özel İdare Müdürü Ali Soylu, Tapu Müdürü Hasan Koçer, İlçe Mili Eğitim adına şef Ramazan Kaya, İlçe Özel idare memuru Osman Gözel, Yalıhüyük’ten gelen misafirler ile birlikte Konya’’da ikamet eden Yalıhüyüklüler ve aileleri katıldı.
İftar öncesi bir araya gelen Yalıhüyüklüler öncelikle hasret giderdi. Yeni nesiller bir birleri ile kaynaştı.
İftar sonrası kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Konya Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Ali Aksoy ;’’Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz İftar yemeğine Katılan Başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Derneğimiz yeni kuruldu. Konya’da yaşan Yalıhüyüklüler olarak böyle bir organizasyonu ilk defa gerçekleştiriyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın hep birlikte çalışmaları sonucu böyle güzel bir katılımın olması bizleri onurlandırdı, gururlandırdı.Davetimize icap eden yada mazereti dolayısı ile gelemeyen  tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.’’dedi.
Daha sonra söz alan Dernek yönetim kurlu Başkan Yardımcısı Sinan Cırık’ta davetlilerin ramazan ayını kutlayarak başladığı konuşmasında;’’Ömrümüzün neredeyse yarım asra yaklaştığı bir dönemde burada mübarek bir günde siz Hemşerilerimiz ile birlikte olmak insanlarımızla kaynaşıyor olmaktan oldukça mutluyum. Burada köylülerimizi hemşerilerimiz  akrabalarımızı görmüş olmak gerçekten duygulandırıcı bir olay.Böyle bir güzelliği bize yaşatan dernek başkanımız ve yönetimine emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.’’dedi.
Konuşmalarını yapmak üzere son olarak kürsüye gelen Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen’de konuşmasında;’’Organizasyonu gerçekleştiren Başta Dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Böyle coşkulu böyle kalabalık bir Yalıhüyük Topluluğunu Konya’da bir arada görmekten çok mutlu oldum. Yalıhüyük’te bile  bu kadar kalabalığı bir ara da göremiyoruz. Bakıyorum burada bu kalabalık ziyadesi ile sağlanmış.Aynı Şekilde İstanbul’daki derneğimiz de böyle güzel organizasyonlar yapıyor.Girmiş olduğunuz  bü güzel yolda başarılar diliyorum.Sizlerden ricam Yalıhüyük’e gelerek sıla-ı Rahim yapın.Böyle güzellikleri Yalıhüyük’te de yaşayalım.Yalıhüyük’e gelin annenizi babanızı  mezarınızı ziyaret edin.Sizlerden bir istirhamım var .Özellikle emekli olanlar nüfusunu Yalıhüyük’e yazdırsın.İstanbul’da bulunan derneğimizde güzel organizasyonlar yapıyor.İnşallah böyle organizasyonları hep birlikte büyüterek daha güzel işler yaparız.Sizlere her zaman destek veren başkanınız  olduğunuzu bilmenizi istiyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum’’dedi.
Konuşmaların ardından bir araya gelen yaklaşık üç yüz  kişi bir biri ile kaynaştı sohbet etti. Dernek yönetimi üye kayıt işlemleri ile birçok katılımcıya üyelik işlemlerini yaptı.
Bir dahaki toplantı için sözleşen Yalıhüyüklüler Meram Konya Öğretmen evinden ayrıldı.


 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyüklüler Konya’da buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!