İlköğretim haftası etkinliklerle kutlandı

featured

2011–2012 Eğitim ve öğretim yılının açılması ile düzenlenen İlköğretim haftası çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okulu önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Celal Özmen, Garnizon komutanı Kemal Ülke, Daire müdürleri siyasi parti temsilcileri ve Öğrenci velileri katıldı.

Yalıhüyük Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç’un okul önünde bulanan Atatürk anıtı önüne çelenk konulması ile başlayan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç 2011-2012 eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisi ile başladığı konuşmasında; İlçemizde eğitim seviyesi umut vericidir. Geçtiğimiz yıl Anadolu liselerine öğrenci gönderdik. Bu yılki hedefimiz fen lisesine öğrenciler göndermektir. Hedefimiz budur. Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen açığımız bulunmamaktadır. Okulumuzun fiziki şartları oldukça iyidir. Öğrencisi velisi ve öğretmeni ile bir bütün olarak birlikte hareket ederek daha üst seviyelere gelmemiz zor değildir.’’dedi.

Daha sonra söz alan Yalıhüyük Kaymakamı Muharrem Eligül’de konuşmasında;’’2011–2012 eğitim ve öğretim yılının İlçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Eğitim toplumun ele alması gereken en önemli kavramdır. Yalıhüyük’te eğitim için tüm imkânlarımızı seferber ettiğimizin müjdesini veriyorum.’’dedi. Eligül konuşmasının son bölümünde velilere Öğretmenlere ve öğrencilere eğitimde başarıyı yakalamak için tavsiyelerde bulunarak, öğretmen ve öğrencilere yeni sezonda başarılar diledi.

Okul öğretmenlerinin günün önem ve anlamını belirten konuşmaları, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in mesajlarının okunması ve öğrencilerin şiir okumasının ardından programın son bölümünde Yerel sanatçıların katıldığı müzik eğlence programı düzenlendi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İlköğretim haftası etkinliklerle kutlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!