Yalıhüyük’te Camlı Kahve Hizmete başladı

featured

Yalıhüyük Cumhuriyet Caddesinde bulanan Belediye parkına yapılan Camlı Kahve hizmete açıldı.

 

Yalıhüyük Belediyesine ait park’ın işletmeciliğini yapan Abdullah Deveci Parkın içerisine profilden çevirdiği dört köşesi camlı kahvesini hizmete açtı.
Yaz dönemlerinde özellikle gurbetçilerin akın ettiği İlçenin Akciğeri konumunda ki park bu güne kadar yaz aylarında hizmet veriyordu. İşletmeci Abdullah Deveci kendi imkânları ile yaptığı Camlı kahve halkın beğenisi topluyor.
Camlı Kahve İşletmecisi Abdullah Deveci konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde şu ifadelere yer verdi;’’Belediye ye ait olan park’ı yıllık olarak kiralıyorduk. Yaz dönemlerinde serin olması İlçe halkımızın ilgisini çekiyordu. Sıla-ı rahim yapan gurbetçilerimiz inde buluşma noktasıydı. Ancak Havaların soğuması ile burayı kapatmak zorunda kalıyorduk. Belediyemizden aldığımız izinle böyle bir düşünceyi hayata geçirdik. Artık Çay bahçemiz yılın 12 ayında hizmet verecek. Kışın kar yağarken müşterilerimiz sıcacık sobanın başında dört bir tarafı camla çevrili Kahvemizde çaylarını yudumlayacaklar.’diye konuştu.
İşletmeci Abdullah Deveci’nin işletmecilik ruhu İlçe halkının beğenisini topluyor. Camlı Kahveye gelen müşteriler manzaralı çay keyfini yaşayacağız’diye konuştular.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Camlı Kahve Hizmete başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!