Yalıhüyük’te Karne töreni düzenlendi

featured

 

Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okulunda İlk yarıyıl tatilinin başlaması dolayısı ile karne töreni düzenlendi.

Törende öğrenciler karnelerini, teşekkür ve takdir belgelerini öğretmenlerinin elinden aldı. Tören öncesi öğrenci ve velilerine hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç; ’İlk yarıyılı tatiline girerken karnelerinizi dağıtmış bulunuyoruz. Derslerinde başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum. Karnesinde kırık notu olan öğrencilerde çok üzülmesinler. Dönem içindeki eksikliklerini bu 15 günlük süre içerisinde tekrar yaparak kapatmaya çalışsınlar. Okulumuzun düzenlemiş olduğu Kitap okuma kampanyasında başarılı olan öğrencilerimizi yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum. İlçe Kaymakamımız Sayın Muharrem Eligül’ün destekleri ile kampanyamızda başarılı olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verme imkânı bulduk. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. ’dedi.

 İlk dönemden itibaren başlayan kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Kampanya ya katılan 2. Ve 8. Sınıflardan oluşan toplam 116 öğrencinin katıldığı kitap okuma kampanyasında 2609 sayfa okuma oranı ile birinci olan Okulun 3. Sınıf öğrencilerinden Ümmügülsüm Çobanoğlu Dijital fotoğraf Makinası hediyesini İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç’tan aldı.

Kampanyada 2286 sayfa kitap okuma oranı ile ikincilik ödülünü 5.sınıf öğrencisi Zahide Acar’kitap setini İlçe Garnizon Komutanı Kemal Ülke’den   ,2192 sayfa kitap okuma oranı ile üçüncü olan Zehra Diker yine kitap seti ödülünü İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ay’dan aldı.

Program sonunda İstiklal Marşının okunması ile öğrenciler yarıyıl tatiline girmiş oldu. İkinci dönem Eğitim öğretim yılının 6 Şubat Pazartesi günü başlayacağı kaydedildi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Karne töreni düzenlendi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!