Karaca kuyu yolu İl Genel Meclisi gündemine giriyor

featured

 

Konya İl Genel Meclisi Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Karaca kuyu yolunu tekrar gündeme getireceğini ifade etti.

İl Genel Meclisi’nin aldığı kararlar doğrultusunda İl Özel İdaresi’nin hayata geçirdiği yatırımları yerinde incelemek üzere her ay 4 ilçeyi ziyaret eden komisyon, bu gün Beyşehir’den sonra geldikleri Seydişehir’de Merkez İlköğretim Okuluna giderek incelemelerde bulundu.

Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı , komisyon üyeleri üyeleri gittikleri ilçelerde bölge Meclis üyelerinden ve Özel İdare Müdürlerinden yatırımların son aşaması ile ilgili bilgi aldı. Öte yandan Konya İl Genel Meclisi, Haziran ayı toplantılarında 4. Birleşiminde Afet Acil Durum Komisyonu’nun raporlarıyla, Yalıhüyük ilçesinde heyelan sonucu çöken yolu gündemine taşımış güzergahı Karaca kuyu mevkii Saray Köyü yolunun heyelan nedeniyle 3 aydır kapalı olduğu daha önce DSİ tarafından önlem alınmasına rağmen sorunun çözülemediği Yalıhüyük Seydişehir Ulaşım yolu olarak da kullanılan yolun 6 KM daha kısa olması nedeni ile önem taşıdığı belirtilerek 5302 sayılı Özel İdare kanun kapsamında yapılması Trafiğe açılmasının komisyonca uygun olacağı belirtilmişti. Seydişehir’de çalışmalar hakkında bilgi veren Konya İl Genel Meclisi Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı ’a Yalıhüyük’te Karaca kuyu mevkiinde heyelan nedeniyle kapanan yolun ne zaman yapılacağı sorusunu yönettik. Yalıhüyük Saray köyü yolunun mutlaka yapılacağını belirten İl Genel Meclisi Basın ve Halkla İlişkiler komisyonu başkanı ;’Ay başında yapılacak olan genel kurul toplantısında Yalıhüyük Karaca kuyu yolunun yapılmasını gündeme getireceğim. Haziran ayı toplantılarında 4. Birleşiminde Afet Acil durum komisyonun zaten bir raporu var.O yol mutlaka yapılacaktır.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Karaca kuyu yolu İl Genel Meclisi gündemine giriyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!