Komisyon Yalıhüyük’te incelemeler yaptı

featured

Konya İl Genel Meclisi Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu, Yalıhüyük’e gelerek İl Özel İdaresi’nin hayata geçirdiği yatırımları inceledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Mustafa Tuncay, komisyon üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Atalay’ın da hazır bulunduğu incelemelerde Yalıhüyük için programa alınan yatırımlar yerinde gezildi.
Komisyon Başkanı Mustafa Tuncay Kademeli olarak Konya’nın tüm ilçelerini gezdiklerini belirterek; Yalıhüyük’te yatırım programına tabi yerlerin tamamlanması ve çalışma aşamaları bizi oldukça memnun etti.Burada yatırımların gerçekleşmesinde İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Atalay’ın başarılı çalışmalarına şahit olduk.’’dedi.
Öte yandan Yalıhüyük Saray köyü karaca kuyu mevkiinde bulunan yolun heyelan nedeniyle kapalı olduğu ve ne zaman açılacağı konusundaki bir soru üzerine de Tuncay şu yanıtı verdi;Yaz aylarının sıcak geçmesi nedeniyle ekipler asfaltlama çalışmalarına hız verdi.Daha öncede meclis toplantılarında bu yolu dile getirmiştik.İl Genel Meclisi üyesi arkadaşımız Niyazi Atalay’da sık sık gündeme getirdi.Bu ay sonu yada en geç Ağustos ayı içerisinde bu yolun tamir ve tadilatının yapılacağını söyleyebilirim.’’dedi.
Yalıhüyük’ün yerleşke olarak birçok ilçeden daha modern bir yapılaşmasının olduğunu dile getiren Konya İl Genel Meclisi basın ve halkla ilişkiler komisyonu başkanı Mustafa Tuncay halkın taleplerini dinledikten sonra İlçeden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Komisyon Yalıhüyük’te incelemeler yaptı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!