Sayın Kaymakam Elgül’ü uğurlarken..

 

Konya’nın şiirin ve küçük ilçesi olan Yalıhüyük’te İlçeliğinin kuruluşundan buyana onlarca Kaymakam geldi onlarcası görevini tamamlayarak başka görevlere yerleşti.

İlçeye gelen her Kaymakam gibi oda hizmet üretmeye Halk ile iç içe olmaya onların sorunlarını yakından dinlemeyi bildi. Devletin imkânları ölçüsünde kimseyi geri çevirmeyerek Devletin Şefkatini en iyi şekilde gösteren Kaymakamlarımızdan birisidir diyebilirim.

Sayın Eligül’ün Yalıhüyük’te İlk göreve başladığında Yalıhüyük.com haber sitesi olarak ziyaretimizde sitemizin faaliyetlerini anlatmış amaç ve hedefleri noktasında bilgilendirme yapmıştık. O günden buyana sitemize ilgi gösteren Sayın Kaymakamımız Eligül İlçenin gelişmesinde, tanıtılmasında basın ve yayının önemli olduğu vurgusunu yaparak hep destek vermiştir. Kendisinin bu desteğinden ötürü çok teşekkür eder saygılarımızı en kalbi duygularla belirtiyorum.

 Aslında Yalıhüyüklü vatandaşlar Kaymakamımız Muharrem Eligül’ü gölcük yaylasında Belediye ve derneklerin ortaklaşa düzenlediği Yayla şenliğinde tanıdı diyebiliriz. O günü hatırlayanlar bilir binlerce Yalıhüyüklü şölen alanına toplandı Mehterle başlayan programda müzik eşliğinde halkın kaynaşması Sıla ı rahim yapan Gurbetçilerin hasret gidermesi devam ederken Şölene davet edilen Milletvekillerinin konuşmalarını uzatmaları ve hatta siyasi mesajlar vermelerinden sonra söz alan İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, bana göre o tarihi sözü kürsüden şöyle seslendi;

’Şenlikler şölenler kaynaşmamız bir birimizi tanımamız için yapılıyor. Bir taraftan Uzakları yakın etmek için uğraşırken yakınlarımızı uzak etmeyelim’’

diyerek belkide şölene damgasını vurmuş olası siyasi çekişmelerin önüne geçmişti. Kaymakam beyin bu tümleyici sözleri İlçe Halkı tarafından büyük takdir toplamıştı. Sözü bir, düşüncesi açık şeffaf dürüst ve mert kişiliği ile Yalıhüyüklülerin sevgisine mazhar olmuş Sayın Kaymakamımız Eligül’ü uğurlamanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Umarım bundan sonra görevlendirildiği Adana’nın Saimbeyli İlçesinde büyük başarılara imza atar,devletin daha üst kademelerinde görev alır.

Yolun ve bahtın açık olsun sayın Kaymakamım.

 Yazımın sonun da İlçemize yeni atanan Kaymakamımız Sayın Onur Kökçü’ye de hoş geldiniz der görevlerinde başarılar dilerim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Sayın Kaymakam Elgül’ü uğurlarken..

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!