Eligül’ün onuruna veda yemeği verildi

featured

Görev süresinin dolması nedeniyle Yalıhüyük’ten ayrılan Kaymakam Muharrem Eligül’ün onuruna Günaydın dinlenme tesislerinde veda yemeği verildi.

 

 

 

 

Veda yemeğine Seydişehir Kaymakamı Kemal inan, Ahırlı Kaymakamı Remzi Kattaş, Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen,İl genel meclisi üyeleri Niyazi Atalay,Recep Akyıldız,İlçe Garnizon Komutanı Kemal Ülke,İlçe Emniyet amiri İbrahim Arslan,daire müdürleri ve çalışanları katıldı.
Yalıhüyük Yazı işleri Müdürü Ahmet İhsan Kaya’nın açış konuşması yaptığı veda yemeğinde Kaymakam Eligül teşekkür konuşması yaptı. Yalıhüyük’te yaklaşık  2,5 yıl gibi sürede görev yaptığını belirten Eligül;’’İlçede En uzun görev yapan Kaymakamlardan birisi oldum.Görev süresi içerisinde neler yapabildiğimizin dışında insanların kalbini kırmamaya özen gösterdim.Çünkü bizim için asıl olan insandır.İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesinden hareket ettik.Hata yaptığımız konular olmuştur.Ancak insanlara güzel davranmayı şiar edindik.Ben bu güne kadar benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma değerli Yalıhüyüklü vatandaşlarımıza şahsıma gösterdiği saygı ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.Bizden sonra görev yapacak arkadaşlarımız daha iyi hizmetler verecektir.Yalıhüyük olduğu konumdan daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum .Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.’’dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Eligül katılımcılar ve mesai arkadaşları ile tek tek vedalaştı.
Programın sonunda Belediye Başkanı Celal Özmen ve Çalışanları adına Yazı İşleri müdürü Ahmet İhsan Kaya günün anısına hediye takdim etti.

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Eligül’ün onuruna veda yemeği verildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!