Dernek Açılışından İzlenimlerim..

Antalya’nın Manavgat İlçesinde Yaşayanların bir araya gelerek kurdukları Akdeniz Yalıhüyüklüler Yardımlaşma ve dayanışma derneğinin açılışına katıldık.

 

Bizimle birlikte Yalıhüyük’ten bu coşkuyu yaşamak için Manavgat Örnek mahallesi Rauf Denktaş köprüsü yanındaki dernek binasına birçok insan geldi.
Yeni yönetim tüm katılımcıları büyük bir nezaket içerisinde karşıladı.Ortam kelimenin tam manası ile mükemmeldi.Dernek binası yakınında bulunan Devasa Külliye Camii önünden Manavgat Halk Eğitim merkezi Mehteran takımının dernek binasına kadar yürüyüşü doğrusu tüylerimizi diken diken etti.
Açılış programında yalihuyuk.com adına gördüğümüz ilgi beni ziyadesi ile memnun ve Mutlu etti.Yayınladığımız haberler çektiğimiz mini belgeseller onların gurbette vazgeçilmezi olduğunu görmek hiçte zor olmadı.
Haberlerimiz ve görüntülerimizden öte bizlerde oradaki sıla özlemi ile yanıp tutuşan insanlara Gölcük’ten  Suğla barajından, İskeleden, Cami önünden,Sarınç yaylasından kaya çiçeklerinden,yirce de kar altında açan çiğdemlerden,Mutu yaylasından ekizce tepesinden,yar altından,karacakuyu kanal arasından,çitelerden bağlardan,felek hafızdan,buban çağrı dan,Küpeli  Ömer’den  ,Cennet Mekan Mevlana,Seyit Harunveli,Hacı Abdullah efendi ve onun talebeleri Merkez Cami yanında yatan Hacı Muhammet efendi,Osman efendi hazretlerinden selam ve dua götürdük.
Coşkunun tavan yaptığı hasretlerin giderildiği Dernek açılışına  sebep olanlara ne kadar teşekkür etsek azdır.Akdeniz Dernek Başkanı ve hemen sonrasında İstanbul’dan bu coşkuyu paylaşmak için gelen İstanbul Yalıhüyüklüler derneği Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın konuşmaları Yalıhüyük’ün geleceğine yön veren gelişmesini kalkınmasını yöre insanını bütünleyici en önemli etken desem yanlış olmaz.
Gönüller bir,sevgiler kalbi olduktan sonra Mevlana diyarı Güzel Konya’nın ve Torosların İncisi Yalıhüyük İlçesinde geleceğe daha güvenle bakmak gelişmişliğini görmek kaynaşmayı tanışmayı güç birliğini görmek çok uzak olmadığını düşünüyorum.
Bu vesile ile Yeni açılan Akdeniz Yalıhüyüklüler Dernek başkanı Başta olmak üzere yönetimini en baki duygularımla kutlar başarılarının daim olmasını diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Dernek Açılışından İzlenimlerim..

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!