Tüfekçi’de Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

featured

Milletvekillerinin mücadele ettiği Parlamentolararası Futbol Turnuvası finalinde Türkiye, Macaristan’ı 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu

 

Milletvekillerinin mücadele ettiği Parlamentolararası Futbol Turnuvası finalinde Türkiye, Macaristan’ı 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
Karşılaşmada hemşerimiz Milletvekili Harun Tüfekçi’de ilk 11 de yer alarak 90 dakika top koşturdu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanlığı tarafından organize edilen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası’nda Türkiye ile MacaristanAntalya Mardan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Romanya’ya mağlup olmasına rağmen, rakibin kadrosunda az sayıda parlamenter bulunması ile finale çıkan TBMM Futbol Takımı maça, Fatih Şahin, Mevlüt Çavuşoğlu, Fahrettin Poyraz, Fetmi Küpçü, İsmail Kaşdemir,Adem Tatlı, Mehmet Geldi, Enver Yılmaz, Harun Tüfekçi, Uğur Aydemir ve Osman Ören ilk 11’i ile çıktı. Dünkü maçta sakatlanan Hakan Şükür ve Hamza Yerlikaya ise final maçında yer almadı.
Maç sonrası kupa töreni gerçekleşti. Üçüncülüğü Polonya’nın aldığı turnuvada, Şampiyon Türkiye’ye kupasını kaptan Mevlüt Çavuşoğlu’na, Kültür ve Turizm Bakan YardımcısıAbdurrahman Arıcı verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Tüfekçi’de Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!