Büyükcırık’a arkadaşları veda yermeği verdi

featured

Yalıhüyük Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğünde Görev yapan 4/C personeli Mustafa Büyükcırık’a mesai arkadaşları İlhan etli ekmek salonunda veda yemeği verdi.

Seydişehir Eti Alüminyum tesislerinin özelleşmesi sonucu 4/C personeli olarak  Konya Valiliği daha sonra Yalıhüyük Kaymakamlığı Yazı işlerine atanan Mustafa Büyükcırık’ın emekliye ayrılması dolayısı ile düzenlenen yemek programına Mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.
Yemek sonrası bir konuşma yapan İlçe Yazı işleri Müdürü Ahmet İhsan Kaya; Mustafa Büyükcırık arkadaşımız geçici personel olmasına rağmen asıl bir memur gibi görevini en iyi şekilde yapığını kendisi ile çalışmaktan çok mutlu olduklarını  belirterek, Emeklilik döneminde kendisine sağlık Mutluluk ve esenlikler dilerim dedi.
Büyükcırık kendisi için organize edilen böyle anlamlı bir yemeğe katısı olan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Altı yıldır Yalıhüyük Yazı işleri Müdürlüğünde görev yapıyordum. Emeklilik sürem geldi bende emekliye ayrılıyorum.Çalışma sürem içerisinde iyi niyetli gayretli olmaya çalıştık.Görevimizi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.Bilerek yada bilmeyerek kalbinizi kırdıysam hepinizden özür dilerim.Hakkınızı helal edin’’ dedi.
Programın sonunda mesai arkadaşları Mustafa Büyükcırık’a hediye sundular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Büyükcırık’a arkadaşları veda yermeği verdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!