Eğiste Yaptığı konutlarla göz dolduruyor

featured

 

Geçtiğimiz yıl Yalıhüyük’te yaptığı villa ve konutlarla dikkatleri üstüne çeken Ali Eğiste Bahar ayının gelmesi ile birlikte inşaatlara hız verdi.

 

Özellikle gurbetçilerin gönül rahatlığı içerisinde tercih ettikleri hemşerileri Ali Eğiste inşaatlarının kalitesi kısa sürede teslimatı ile göz dolduruyor.


Yalıhüyüklü gurbetçilerin kendini tercih etmelerinde en büyük etkenin güven ortamı olduğunu ifade eden Ali Eğiste;Yalıhüyük’te doğup büyüdüğümüz memlekete çalışmaktan mutluyum.Gurbetçilerimiz beni tanıyor.Güvenle işlerinde bizleri tercih ediyorlar.Bu benim için çok önemli.Hemşerilerimizin güvenini kazanmak,onların ihtiyacı olan konutları kısa sürede kaliteli ve dürüst bir çalışma sergiliyoruz.Şu ana kadar yaptığımız konutlarda memnuniyet var.Bu hazla  daha güzel projelerle hemşerilerimin hizmetindeyiz.’’diye konuştu.

Sezonun açılması ile işlere hız verdiğini söyleyen Ali Eğiste ,Yasin Yılmaz’a ait konutu bir ay içerisinde tamamlamayı planladığını belirterek konut ve villa yaptırmayı düşünen Yalıhüyüklü gurbetçilere güven veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Eğiste Yaptığı konutlarla göz dolduruyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!