Makine nakış ve iğne oyası yılsonu sergisi açıldı

featured

Yalıhüyük’te Halk Eğitim Merkezinin 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Açılmış olan Makine Nakışları ve İğne oyası kursunun yılsonu sergisi açıldı.

Açılışa Yalıhüyük Belediye Başkanı  Celal Özmen, Milli Eğitim şube Müdürü İhsan Koç,Ak Parti İlçe  Başkanı  Bülent Tekin,Kamu Kurum ve kuruluş müdürleri ve davetliler katıldı.


Yalıhüyük Belediye Düğün salonunda açılan yılsonu sergisi programı Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılışta Halk Eğitim Müdür Vekili Halil Acar kısa bir selamlama konuşması yaptı.


Milli Eğitim Müdürlüğüne  vekaleten konuşan Şube  Müdürü İhsan Koç, 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında Halk Eğitim Merkezi olarak 17 kurs açıldığını belirterek;’’Yalıhüyük Halk Eğitim Müdürlüğü olarak 17 kurs açtık. Bunlar İki kategoriden oluşuyor.Meslek Kursları olarak,Kalorifer ateşçiliği kursuna 15,Arıcılık kursuna 29,Makine Nakış kursuna 13,İğne Oyası kursuna 12 olmak üzere toplam da 69 kursiyerimiz kurslarını başarı ile  tamamlayarak sertifikalarını aldılar.


Diğer bir kol olarak Kültürel kurslarımıza ise Kişisel gelişim kursuna 148,Okuma yazma  seviye tespit kursuna 10 kişi olmak üzere genel toplamda 189 kişi kurslarını tamamlayarak sertifikalarını almışlardır.’’dedi.
Program katılımcıların sergi salonunu gezmesinin ardından yapılan ikramla sone erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Makine nakış ve iğne oyası yılsonu sergisi açıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!